This Campaign has ended. No more donations can be made.

Tabara_ro_Barna

Tabăra de pionieri… pe vremuri

233%

Tabăra de Pionieri – Pionieri în tabără

În copilăria mea erau puține tabere organizate de Inspectoratul Școlar, şi doar pionierii fruntași aveau privilegiul de a merge la munte sau la mare în astfel de tabere. Eu întotdeauna am „picat“, când se afla că provin dintr-o „familie de pocăiți”. Dumnezeu însa mi-a dat bucuria de a organiza tabere creștine în ultimii 27 de ani.

Anul trecut am avut privilegiul să ducem în tabără 12 copii din localitatea Lazuri de lângă Satu Mare. Dumnezeu a lucrat în mod special în viața a două adolescente care s-au predat Domnului în seara în care am avut focul de tabără. Cu lacrimi în ochi, Ramona şi Zsanett au mărturisit în ziua următoare în faţa colegilor despre viața nouă primită de la Domnul Isus. Ele s-au întors acasă pe Strada Nouă – unde locuiesc, având o Viață Nouă. Anul acesta vor veni şi ele în tabără. Roagă-te pentru consolidarea lor în viața creștină. Anul acesta sunt înscriși 9 copii din localitatea Lazuri.

Evelyn nu a reuşit să meargă în tabăra de anul trecut. Părinții ei au divorțat, şi, după un proces lung de umilință şi suferință, ea a fost dată în custodia tatălui. Ca recompensă, tatăl a luat-o cu el la mare în perioada taberei. Anul acesta însă ea a insistat ca el să nu-i facă niciun program în perioada taberei. Cât de mult şi-ar fi dorit să aibă parte de experiența prietenelor ei din tabăra de anul trecut! Ea are mari așteptări de la tabăra de anul acesta. Vom merge împreună în drumeţii, şi vom „urca munți din Biblie“. Rugăciunea noastră este ca împreună cu Evelyn mulți copii şi adolescenți „să coboare de pe Muntele Golgota” cu păcatele iertate. Te vei ruga şi tu pentru această dorință a noastră?

Dacă Dumnezeu te îndeamnă, dăruiește pentru a acoperi o parte din cheltuielile de tabără. Nevoia noastră este de 1.200 RON.

Kovacs Barna şi Judith, lucrători AMEC în Satu Mare

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.