tabara-de-vara-arad-dobos

Tabăra de vară – jud. Arad

120%

O săptămână fără frică!

De câte ori ţi-a fost frică? Sunt copii care trăiesc în continuu într-o stare de frică, datorită situaţiei din casa lor. Din când în când, dacă ajung într-o tabără creştină, ei mărturisesc: „Am trăit o săptămână fără frică!“

Iată câteva din mărturiile copiilor care au participat la taberele noastre:

„În această tabără m-am simțit minunat! Am dormit toată noaptea liniştită, fără să-mi fie frică, şi fără să fiu deranjată de strigătele părinților mei. Aici am învățat cum să mă comport frumos cu cei care îmi fac rău, şi chiar dacă nu îmi plac anumite lucruri, să mă rog lui Dumnezeu şi să cred că El mă ajută în orice situaţie grea şi mă foloseşte. Vreau ca până la sfârșitul vieții mele să citesc mai mult din Biblie şi să mă rog.“ (o fetiţă)

Tabara - Dobos

O fetiță, 9 ani

„Eu nu am fost plecată niciodată de acasă, iar faptul că am călătorit cu maşina a fost foarte frumos pentru mine. La început m-am simţit străină în grupul de copii, dar liderii de aici mi-au dat haine şi tot ce am avut nevoie în tabără, şi nu mai m-am simțit așa de singură. Copiii au fost foarte buni cu mine – unii mi-au dat dulciuri etc. În tabără am mai avut o problemă – nu puteam să mănânc. Sora Ica m-a obligat să mănânc măcar câteva linguri. Eu nu am mâncat niciodată mâncare gătită, şi nu eram obişnuită să mănânc aşa de mult într-o zi –mâncam  doar puţină pâine, şi dacă mai era ceva bine, dacă nu, doar pâine. Dar până am plecat acasă am reuşit să mănânc şi eu ca ceilalți copii. Mâncarea a fost foarte bună, iar timpul pe care l-am petrecut aici a fost frumos – nu o să-l uit niciodată. Mulţumesc că aţi făcut posibil să vin în tabără“. 

„Am avut aici oameni care s-au ocupat de noi ca nişte îngeri – au stat la dispoziția noastră în orice timp, ori de câte ori am avut nevoie, şi pentru orice lucru.“ (un băieţel)

Daca dorești să ajuți astfel de copii din familii dezorganizate să iasă din mediul lor timp de o săptămână, şi să vadă şi să simtă cum este să trăiască o viaţă normală, cu mâncare la timp, fără ceartă, bătăi şi cu un somn odihnitor, atunci poţi să dăruiești pentru ei. Anul acesta dorim să oferim, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al tău, „o săptămână fără frică“ la 30 de astfel de copii, care nu îşi pot permite să plătească nimic din costul taberei.

Costul unei săptămâni de tabără este de 300 de lei. În total, pentru toţi cei 30 de copii, suma se ridică la 9.000 lei.

Dobos Mitru & Ica – lucrători locali AMEC în judeţul Arad


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT