This Campaign has ended. No more donations can be made.

Lucratori-LOCALI_Erika

Transformă un program de o oră în ceva mai mult …

100%

Vrei să investeşti în această vară în viaţa copiilor din judeţul Cluj?

Toţi copiii de la Grupurile Vestea Bună din sate mă întreabă dacă anul acesta facem tabără de zi în satul lor. În fiecare an încerc să organizez două sau trei tabere, în funcţie de posibilităţile financiare. Taberele de zi au început ca evanghelizări de vară. Mergeam într-o localitate şi ţineam programul de evanghelizare, iar acolo unde era prea scump ca să mă întorc în fiecare zi acasă, rămâneam la gazda unde în timpul anului organizasem Grupul Vestea Bună.

Erika - project

Un program pe toată ziua …

Când copiii au aflat că sunt în satul lor,  au venit de dimineață ca să avem programul de evanghelizare. Acum, dacă deja erau acolo, nu puteam să-i trimit acasă. Am făcut diferite activităţi cu ei, şi le-am dat de mâncare la prânz, după care am continuat programul biblic până seara. Şi aşa, evanghelizările de 5 zile s-au transformat în tabere de zi. Seara, părinţii veneau şi ei la programul nostru, iar copiii le spuneau ce au învăţat.

Timpul petrecut cu copiii în tabere de zi sau rezidenţiale are o influenţă deosebită asupra vieţii lor. Atunci poţi să-i înveţi multe lecţii practice din Cuvântul lui Dumnezeu. Rugaţi-vă pentru taberele de zi din judeţul Cluj!

Şi în această vară dorim să organizăm tabere de zi. Costul necesar pentru desfăşurarea a patru asemenea tabere este de 2.000 lei.

Vrei să investeşti în această vară în viaţa copiilor din judeţul Cluj? Ajută-mă să pot să spun copiilor astfel: „Da, în această vară vom avea o tabără de zi!“

Erika Nyilas – evanghelist AMEC – judeţul Cluj


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.