This Campaign has ended. No more donations can be made.

FC_Dulcianu

Vara altfel…cu Liviu & Anca

100%

Este o vară în care diversificăm activitățile.

Este altfel și pentru că este prima în care nu organizăm tabere. Însă, deși nu sunt tabere, vara va fi plină. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom organiza:

  • Cursuri pentru lucrătorii cu copiii;
  • Evanghelizări de 5 zile;
  • Distribuiri de tractate;
  • Școală Biblică de Vacanță.

 

Cei mai mulți dintre liderii care ne-au ajutat anul trecut în lucrarea de vară așteaptă cu nerăbdare să ne ajute și anul acesta. Am planificat să facem câteva evanghelizări în sate în care nu există lucrare cu copiii. Și ne rugăm ca, în urma lucrării de vară, și în aceste localități să înceapă întâlniri regulate cu copiii.

Dulcianu project - 1

Distribuirea de tractate ...

… a fost o lucrare importantă vara trecută și vrem să fie la fel și în vara aceasta. Am planificat să facem această lucrare împreună cu cei ce vor putea merge să ajute. Un prieten, care dorește să ajute ne-a spus: „Mă bucur să pot să fiu de folos, și să fiu folosit de Dumnezeu în lucrare”. Ne bucurăm de toți voluntarii care dau o mână de ajutor în această lucrare. Avem însă nevoie nu doar de voluntari, ci şi de acoperirea nevoilor financiare.

Pentru a putea desfășura toate aceste activități, ar fi necesari 5800 lei. În această sumă sunt incluse materialele necesare, transportul, gustările pentru copii și altele.

În vara altfel, ne amintim că Dumnezeu este același. Ne amintim că timpurile se schimbă, dar Dumnezeu este neschimbat. Acesta este mesajul pe care vrem să îl transmitem copiilor.

Vei fi alături de noi în transmiterea acestui mesaj?

Îți mulțumim,

Liviu și Anca Dulcianu

Lucrători AMEC – judeţul Iaşi

Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.