This Campaign has ended. No more donations can be made.

fiecarecopil_Project_Tabara-AR

„Vin la Grupul Vestea Bună pentru că acolo mă simt în siguranţă“ (Arad)

105%

Acum câteva săptămâni ...

Acum câteva săptămâni am dus acasă un copil de la Grupul Vestea Bună. Abia atunci ne-am dat seama că el locuia la 8 km depărtare de Grupul Vestea Bună. L-am întrebat de ce vine la grup dacă locuieşte în alt sat. El ne-a spus că tatăl lui este alcoolic, şi el şi cei 5 fraţi ai lui au trebuit să se mute de acasă.

Acum ei locuiesc în condiţii extrem de sărace, într-o casă abandonată – un adăpost care să îi protejeze de ploaie.

Apoi el a spus: „Vin pe jos la Grupul Vestea Bună. Şi vin pentru că acolo mă simt în siguranţă, am pace în inima mea şi cred că oamenilor de la grup le pasă de mine.“

Mulţi dintre copiii care vin la acest Grup Vestea Bună au parte doar de o masă pe zi. Şi ni se rupe inima de milă pentru ei. Ne-ar plăcea să-i luăm în tabără în acest an, dar ca să putem să facem aceasta, ei ar avea nevoie de sponsorizare integrală – pentru fiecare copil 345 lei.

Ne rugăm să găsim sponsorizare integrală pentru aceşti copii cu nevoi. Sunt 20 de locuri într-o tabără, şi 55 de locuri în altă tabără, iar aceste tabere se vor desfăşura în luna iulie. Sponsorizarea totală pentru 75 de copii ar face posibil ca aceşti copii să aibă parte de o săptămână specială, care le poate influenţa viaţa pentru veşnicie şi pe care nu o vor uita niciodată.

Vă mulţumim că ne veţi fi alături în eforturile noastre de a investi în viaţa copiilor din judeţul nostru.

Pentru slava Lui,

Mitru & Ica Doboș

Lucrători AMEC locali – judeţul Arad

Children attending summer camp

Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.