This Campaign has ended. No more donations can be made.

fiecarecopil_ProjectConstanta_RO

VREM SĂ AJUNGEM ÎN TABĂRĂ (Constanța)

100%

Știi sentimentul ...

Știi sentimentul acela când vrei să obții ceva, faci toți pașii necesari, dar mai este nevoie de un singur pas până a-l obține (poate și cel mai greu)?

Picture1

Domnul a îngrijit și de banii necesari pentru ...

Acest sentiment ne încearcă acum, când am făcut toți pașii necesari pentru a ajunge, în luna iulie, în tabără cu copiii la Zărnești: avem programul făcut, am găsit liderii potriviți pentru această lucrare, am găsit și un bucătar care să se îngrijească de burticile copiilor, Domnul a îngrijit și de banii necesari pentru cazarea și mâncarea celor mici în tabără … mai rămâne însă transportul.

Am închiriat deja un autocar pentru a ne duce la locul de tabără și înapoi acasă, iar șoferul ne-a făcut și un preț excelent – doar 4.000 lei … mai rămâne însă să și achităm acești bani 😊.

bus-v

Cu ajutorul Domnului am reușit să plătim avansul de 1.000 lei, însă până la întoarcere trebuie să achităm și diferența de 3.000 lei.

Rugăciunea noastră către Domnul este: Doamne VREM SĂ AJUNGEM ÎN TABĂRĂ!

Roagă-te alături de noi ca Domnul să Se îngrijească de partea financiară de care mai este nevoie ca să putem ajunge cu toți copiii în tabăra de la Zărnești, în luna iulie. Dacă Domnul îți pune pe inimă să ne și ajuți financiar, o poți face apăsând butonul „Vreau să ajut”.

Mulțumim că ne ești alături!

Theo & Flory Bazâru

Lucrători locali AMEC în judeţul Constanţa


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.