Fiecare-Copil_House

Casa cu perdele noi

Se spune că într-o localitate era o casa murdară şi dărăpănată. Proprietarii urmau să divorţeze şi să vândă casa. Niciunul nu mai avea niciun interes ca să investească în casă. Nu era greu să îţi dai seama cât de urâtă era situaţia!

Într-un final casa se vinde şi noii proprietari o iau în primire. Cu siguranţă va dura ceva timp până ce casa va fi recondiţionată total, totuşi îmbunătăţirile nu au întârziat să apară: iarba era tunsă, toate geamurile spălate şi se puteau vedea perdele noi la ferestre. O da, mai erau încă multe de făcut, dar puteai vedea clar că cineva locuia în acea casă. Lucrurile se schimbau. Puteai vedea începutul unei transformări graduale dar care vor duce în timp la o transformare completă!

Ce experienţă minunată avem când spunem Evanghelia copiilor şi apoi vedem lucrarea transformatoare pe care Duhul Sfânt o face în vieţile lor. De îndată ce copiii îşi pun încrederea în Mântuitorul, se pot vedea dovezi ale întoarcerii lor, deoarece acestea vin de la Duhul Sfânt care locuieşte în ei.

Este o mare bucurie să fim martori ai schimbărilor de acest fel (indiferent de cât de graduale ar fi) şi o nădejde minunată aceea că într-o zi va avea loc transformarea completă.

Mulţumesc pentru că investeşti în lucrarea de evanghelizare a copiilor din România şi că ai încredere că Duhul Sfânt va shimba vieţi, aşa cum numai El poate!