This Campaign has ended. No more donations can be made.

Dambovita_rom

Ducem Vestea Bună de Crăciun (fam. Anca)

100%

Avem nevoie de Vestea Bună! Oricine are nevoie de Vestea Bună!

Dacă a fost vreun an în care am avut nevoie să auzim o Veste Bună, atunci acesta este acel an.  Da, continuăm să prezentăm minunatul mesaj despre Nașterea Domnului, și vrem să facem aceasta și cu ocazia acestui Crăciun – să spunem copiilor Vestea Bună că Mântuitorul a venit pe pământ.

Speranța și rugăciunea noastră este să reușim să oferim și un mic dar fiecărui copil care a primit un pachet cu literatură. Vreți să vă alăturați acestei lucrări și să ne ajutați să ducem Vestea Bună copiilor din județul nostru?

DB Christmas

Întrucât copiii știu că este Crăciun, vrem să folosim această ocazie de a le spune despre ceva mai bun.

Crăciunul este acel timp din an când prezentăm Vestea Bună, oferim cadouri și folosim fiecare ocazie de a spune copiilor că există SPERANȚĂ, există BUCURIE, există PACE, și toate acestea prin cunoașterea Domnului Isus Hristos. El este SINGURUL care contează anul acesta și în FIECARE an.

Acest proiect include cumpărarea unui dar pentru copii și pregătirea mașinii noastre pentru iarnă, în vederea călătoriilor către locurile unde ne vom întâlni cu copiii. Rugați-vă ca mulți copii să audă Evanghelia în acest an în județul Dâmbovița.  

Rugăciunea noastră este ca 250 de copii să audă mesajul Evangheliei, și în același timp să primească și un mic dar. Credem că dacă am avea suma de 3.000 lei am putea să realizăm acest plan, în următoarele săptămâni. Vrei să ni te alături acestei lucrări?

George & Tatiana Anca

Lucrători AMEC locali în județul Dâmbovița


* Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.