Vieți transformate

Iulie 2017

Mărturia Mariei din Lugoj

Aprilie 2017

Sunt Mihai din Păuca și am 13 ani. Merg la grupul de copii de fiecare dată și îmi place foarte mult deoarece învățăm lucruri frumoase despre Dumnezeu. Apreciez faptul că Oli și Lică vin o dată la două săptpmâni să ne învețe lucruri minunate și să ne ajute să fim mai aproape de Dumnezeu.

CBC-03
Ianuarie  2017

Ema este din Oradea și are 25 de ani. Recent, ea ne-a împărtășim impactul pe care l-a avut Cursul Biblic prin corespondență în cunoașterea lui Dumnezeu.

Iată ce ne scrie Ema:

Când eram copil primeam scrisori cu lecții biblice de la dvs. Eu provin dintr-o familie de necredincioși și lecțiile biblice mi-au răspuns la multe întrebări și m-au ajutat să-L găsesc pe Dumnezeu. Viața mea a avut tot felul de urcușuri și coborâșuri, dar recunosc că ce am învățat în copilărie prin lecțiile biblice de la dvs încă mi-a mai rămas. La rândul meu, a venit vremea să îi învăț pe alți copii să-L cunoască pe Dumnezeu, iar pentru câțiva ani am fost învățător de școală duminicală. În prezent slujesc în Biserica Baptistă Speranța Oradea și sunt lider de grup mic de fete.

Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru copiii din țară prin lecțiile biblice trimise!!!Dumnezeu să vă binecuvinteze în acest proiect, în viața mea a avut impact!!!

Cu stimă și apreciere,

Ema

Slăvit să fie Dumnezeu pentru modul în care lucrează în viața copiilor prin Cuvântul Său. Ne bucurăm să fim o unealtă de care El se folosește.

Echipa Fiecare copil.

Screen Shot 2016-09-28 at 20.34.51August 2016

O adolescentă din zona Iași tocmai s-a întors din tabără, și scrie unui lider al taberei, lucrător AMEC:

Anca, Dumnezeu lucrează într-un mod minunat. Acum plângem întreaga familie, pentru că Iulia vrea să se boteze. Și Mădălina la fel. Nu avem cuvinte … Dumnezeu e minunat. Claudia deja a învățat cântările la pian, și le-a descărcat pe telefon. Vrea să vină la biserică. A zis că a încheiat-o cu băieții. Tabăra asta a avut un impact incredibil. Glorie Domnului !!!!! Sperăm să puteți veni la botezuri, când se vor organiza, …  dar încă nu am vorbit cu B., și ea era foarte cercetată, a plâns pe drum înapoi. Probabil și ea vrea să primească botezul. Suntem plini de recunoștință pentru tot ce a făcut Dumnezeu prin voi.
Și pentru mine a lucrat în mod minunat. Trebuia să renunț la câteva lucruri toxice din viața mea și nu puteam singură, iar tabăra asta a fost răspunsul la rugăciunile mele.
Mă simt plină de viață, înflăcărată pentru Dumnezeu.”

Mai 2016
food-donate

Am crescut într-o familie care nu m-a învăţat calea mântuirii. Când aveam 10 ani, un lucrător AMEC a venit la şcoala în care învăţam eu, şi a dat fiecăruia dintre noi o broşură evanghelistică. Eu am vrut să ştiu mai multe, aşa că m-am înscris la Cursul Biblic prin Corespondenţă. Prin lecţiile pe care le-am primit, am început să învăţ tot mai multe despre Dumnezeu, despre dragostea Lui pentru mine şi despre tot ce a făcut El, ca să mă salveze din păcat. I-am cerut lui Dumnezeu iertare de păcatele mele şi am crezut în Isus Hristos ca Mântuitor. Dorinţa inimii mele a fost ca într-o zi să fiu lucrător AMEC, şi să împart broşuri evanghelistice copiilor care nu au auzit niciodată despre Mântuitorul. Dumnezeu mi-a răspuns la această rugăciune, şi acum Îi slujesc Lui cu normă întreagă. Cunosc din experienţă puterea Cuvântului scris al lui Dumnezeu. Mi-a schimbat viaţa, şi ştiu că o poate schimba pe a multor copii din România.

Aprilie 2016

M-am născut într-o familie de creştini baptişti, şi aşa se face că am crescut în biserică. Domnul m-a binecuvântat cu nişte părinţi extraordinari, dar, cu toate acestea, eu nu Îl căutam pe Dumnezeu, ci căutam să fiu plăcut prietenilor mei. vieti transformateParticipam duminică de duminică la Şcoala Duminicală, dar nu îmi plăcea nimic, dimpotrivă mă plictiseam foarte tare. Singurul lucru care mă ţinea să merg în continuare era faptul că primeam ceai cu biscuiţi.

Când aveam 10 ani (2001), în cartierul meu s-a deschis un grup „Vestea Bună“ (pe vremea aceea nu ştiam eu despre ce era vorba). La început am mers de curiozitate (nu împins de părinţi), şi mi-a plăcut foarte mult. Era interesant că nu erau doar copii baptişti, ci erau prieteni din cartierul meu. Chiar eu am început să îmi chem prietenii şi să mergem împreună. Ţin bine minte că erau aşa de faine acele clipe, că abia aşteptam să treacă o săptămână ca să ne reîntâlnim. Eram vreo 20 de copii, nu mulţi, dar era frumos.

Ca rezultat al lucrării lui Dumnezeu în viaţa mea, la terminarea liceului am mers la Institutul Teologic Baptist din Bucureşti pentru a deveni un slujitor al Domnului. Am absolvit în anul 2014, şi am început lucrarea pastorală. La ora actuală, prin harul Domnului, slujesc în trei Biserici Baptiste. Deşi sunt pastor, nu am uitat de lucrarea cu copiii.

Children AMEC reading literatura (5)

Ea a început să meargă la Grupul Vestea Bună când avea 7 ani. Deşi viaţa nu-i era uşoară, Grupul Vestea Bună era ceva ce aştepta cu nerăbdare în fiecare săptămână. La 18 ani, când s-a uitat înapoi, şi-a dat seama că aceia au fost anii în care a auzit prima dată despre Dumnezeu.

Lăudat să fie Dumnezeu că această fetiţă, care acum este adultă, a crezut în Domnul Isus Hristos şi vrea să trăiască în fiecare zi într-un mod plăcut Lui.

Dumnezeu ştie cum să aibă grijă de sămânţa plantată în vieţile tinere, şi, la timpul ales de El, ea va rodi. Lăudat să fie Numele Lui!