20% din impozit

Direcționeză gratuit 20% din impozitul pe profit/venit și fii partenerul nostru în evanghelizarea copiilor

CINE poate face sponsorizări?

Asociația Misionară pentru Educarea Copiilor(AMEC) este înscrisă în Registrul entităților începând cu aprilie 2019. Așadar, atât plătitorii de impozit pe profit cât și plătitorii de impozit pe venit pot face sponsorizări către AMEC și aceste sponsorizări se scad din impozitul datorat, în limitele legii.

CUM se face o sponsorizare?

Modalitatea de redirecționare este foarte simplă. Compania își calculează suma aferentă celor 20% din impozit și încheie un contract de sponsorizare cu AMEC. Contractele de sponsorizare trebuie încheiate în scris, iar sumele trebuie virate de către sponsori până la sfârșitul anului.

Descarcă de aici Contractul de sponsorizare

.pdf   .doc

DE CE să fac o sponsorizare?

Aceasta este o bună oportunitate ca să decizi unde și cum să fie folosiți o parte din banii pe care compania îi plătește ca taxe către stat și în plus, contribui la o cauză nobilă, fără niciun fel de cheltuială suplimentară.

Mai mult decât atât, contribuția ta ar fi un mare ajutor pentru înaintarea Evangheliei și câștigarea celor mici pentru veșnicie.

Te rog să iei în considerare susținerea lucrării noastre și în acest fel.

Dumnezeu să te binecuvânteze și să te răsplătească!

Pentru informații suplimentare despre procedura de redirecționare a 20% din impozit ne puteți contacta la: amec.cef@gmail.com