Partenerii noștri spun

Noi nu putem să mergem, dar te susţinem pe tine!“

Dumnezeu ne cere fiecăruia dintre noi să ne facem partea în marea trimitere. În AMEC, noi căutăm credincioşi care au dorinţa de a evangheliza copiii: bărbaţi şi femei care sunt gata să se roage şi să dăruiască, astfel ca Evanghelia să ajungă la copii. Îl lăudăm pe Dumnezeu că există asemenea oameni, şi, din timp în timp, Îl vedem pe Dumnezeu la lucru în mod miraculos.

Cu mai mulţi ani în urmă, în timp ce vizitam o biserică relativ săracă (din punct de vedere material), şi care avea puţini membri, le-am spus despre copiii care aud Evanghelia, şi cred în Domnul ca Mântuitor. La sfârşit, pastorul s-a ridicat şi a spus: „Noi nu putem să mergem cu Evanghelia la aşa de mulţi copii, dar putem să susţinem această lucrare, şi astăzi ne luăm angajamentul să facem aceasta.“ Membrii bisericii au început să se roage şi să dăruiască lunar, ca mai mulţi copii să audă Evanghelia.

Din ziua aceea au trecut aproape 15 ani, dar ei şi-au ţinut promisiunea şi s-au bucurat să vadă lucrarea lui Dumnezeu, ca rezultat al credincioşiei lor.

C.B.

 


 

Am considerat mereu că tot ceea ce avem noi vine de la Dumnezeu și nimic nu e prin meritul nostru. Deoarece El este bun cu noi și își revarsă binecuvântările peste noi, ne simtim datori să facem și noi partea noastră. Am putea spune că e o datorie, dar una plăcută. Plecând de la acest principiu este mult mai ușor să faci din a dărui un mod de viață.  

De ce pentru Amec? Pentru că iubim copii și credem din toată inima că ei Îl pot cunoaște pe Dumnezeu de mici.  Apreciem pe cei care, prin credință, s-au dedicat în totalitate lucrarii. 

Ne-am simțit parteneri ai proiectelor care AMEC le-a avut și am dorit să le susținem. Sunt bine pregătite, bine organizate și urmăresc toate același scop: mulți copii să audă despre Domnul Isus și despre Vestea Bună! Poate uneori le-am numi „temerarii” dacă ne uităm la oameni și la puterile lor, însă știm că nimic nu este prea greu pentru Dumnezeul nostru! 

Chiar dacă Dumnezeu are resurse nelimitate, noi suntem convinși că El vrea ca fiecare dintre noi să jertfească și să dăruiască pentru a susține lucrarea Lui. Dacă noi am spune NU, El sigur ar găsi pe altcineva să o facă în locul nostru.

Am ales să susținem AMEC și pentru viziunea lor. O viziune de viitor, exact ca viitorul copiilor la care merg să Îl mărturisească pe Domnul Isus.

Cristian & Mihaela Albu