This Campaign has ended. No more donations can be made.

Ionut - RO

Acum este ziua… (fam. Mateescu – jud. Timiș)

100%

Acum este ziua...

La Grupurile Vestea Bună, la serbările speciale de Paște sau alte programe speciale pentru copii din timpul anului școlar, accentuăm deseori urgența cu care un copil trebuie să recunoască faptul că este păcătos și că are nevoie de Dumnezeu în fiecare zi. Le explicăm cât se poate de bine că timpul dat fiecăruia de Dumnezeu trece, fără să putem să-l derulăm înapoi, pentru a mai schimba ceva din trecut. Ziua care a trecut nu mai poate fi adusă înapoi. Așa de important este ceea ce facem astăzi! Prin lecțiile biblice, versete, cântări, învățătură despre rugăciune și altele de la Grupul Vestea Bună, accentuăm faptul că azi este ziua cea mai potrivită pentru ca un copil să creadă în Domnul Isus, ca Domn și Mântuitor.

Nu cu mult timp în urmă am mers într-o localitate, unde un Grup Vestea Bună s-a închis cu câțiva ani în urmă.

Nu am mai recunoscut unii copii care frecventau programul biblic. Au crescut așa de repede și timpul a trecut așa de rapid, încât a trebuit să mă gândesc bine cine sunt și cum îi cheamă.

Mateescu - project - 2021

Acum este ziua, spune Cuvântul lui Dumnezeu (2 Corinteni 6:2). Cu cât se amână ziua deciziei de a-L recunoaște pe Dumnezeu ca Stăpân peste toate, cu atât mai dificil va fi de făcut lucrul acesta. Nu imposibil, dar deciziile, circumstanțele, împrejurările și anturajul vor îngreuna voința copilului de a se preda lui Dumnezeu.

Hai cu noi în continuare la Grupurile Vestea Bună, programe speciale de Paște și alte activități, pentru a le spune copiilor despre importanța zilei de astăzi și a unei decizii de a-L urma pe El cât mai curând. Poți veni cu noi fizic, prin rugăciune și dăruind.

Gândindu-ne la ceea ce avem de făcut și la planurile pentru lunile martie și aprilie, am concluzionat că suma de 6.000 de lei ne este necesară pentru combustibil, diferite materiale pentru copii, ceva dulce pentru fiecare, dar și pentru cumpărarea anvelopelor de vară pentru mașina de lucrare, precum și plata taxei de drum și asigurarea auto pentru un an, începând cu jumătatea lunii martie. Sunt incluse și cheltuieli neprevăzute la momentul acesta. Lista cu toate aceste cheltuieli necesare poate fi făcută disponibilă la cerere (ionut.mateescu@ameccef.org).

Acum este ziua, spune Dumnezeu în Cartea Sa. Copiii (și nici noi, adulții) nu știu când timpul dat de Dumnezeu se va termina, în dreptul fiecăruia. El trebuie folosit cu înțelepciune.

Acum este timpul să îi ceri lui Dumnezeu să-ți arate cum te poți implica, împreună cu noi.

Pentru împărăția Lui,

Ionut & Madalina Mateescu

lucrători AMEC în judeţul Timis


* Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.