This Campaign has ended. No more donations can be made.

HD_09_RO

Așa a pregătit Dumnezeu drumul meu … (jud. Hunedoara)

100%

Ai corespondat și tu cu AMEC când erai copil?

Ai corespondat și tu cu AMEC prin intermediul Cursului Biblic atunci când erai copil? Îți amintești cât de mare era bucuria când poștașul aducea o nouă lecție, când primeai un mic dar și o scurtă scrisoare împreună cu lecția?

Eu îmi amintesc! Am parcurs Cursul Biblic prin Corespondență când eram în clasa a IV-a, și păstrez și acum una dintre felicitările primite de ziua mea. Îmi amintesc și imaginea de pe coperta cărții cu meditații zilnice pe care am primit-o cadou atunci, îmi amintesc că tot atunci am învățat că este important să am un timp zilnic cu Dumnezeu. Anii au trecut, dar zâmbesc nostalgic ori de câte ori îmi amintesc de acea perioadă. Cursul Biblic prin Corespondență a fost o binecuvântare pentru mine, poate și pentru tine.

Așa a pregătit Dumnezeu drumul meu pentru a fi unul dintre ghizii de la Cursul Biblic Online (CBO).

Așa a pregătit Dumnezeu drumul meu pentru a fi unul dintre ghizii de la Cursul Biblic Online (CBO). CBO este varianta modernă a Cursului Biblic prin Corespondență. În ultimii ani, corespondența prin poștă a devenit tot mai grea, iar în primăvara acestui an a început lucrarea prin Cursul Biblic Online la care sunt înscriși copii și adolescenți din România și din Republica Moldova, dar și copii români ai căror părinți sunt stabiliți în străinătate (Italia, Spania, Franța, Belgia sau Anglia).

Cum slujesc copiilor de la CBO?

  • Corectez zilnic lecțiile completate de copii;
  • Răspund întrebărilor pe care mi le trimit copiii;
  • Scriu scrisori copiilor care nu au parcurs o lecție nouă timp de mai multe zile;
  • Mă rog pentru copiii cu care corespondez;
  • Creez noi serii de lecții.

Copiii și părinții sunt bucuroși că există CBO. Iată câteva dintre mesajele primite din partea copiilor:

  • M-am înscris pe acest site și vă mulțumesc pentru că l-ați făcut pentru noi, copiii. Vin din Belgia, dar îmi place tot ce faceți la AMEC.
  • Mă bucur foarte mult că am ales acest curs, mă ajută să înțeleg mai multe despre Dumnezeu. Mulțumesc AMEC pentru acest curs minunat!
  • Ce frumoasă a fost lecția! Chiar aveam nevoie de ea. Mulțumesc!
  • Mă bucur că am descoperit Cursul Biblic Online! Vă mulțumesc!

O mămică ne-a scris:

În timpul acestei perioade ‘speciale’ e așa o binecuvântare pentru noi că ați făcut acest site. Abia așteptăm seara să vedem lecțiile noi, sunt foarte frumoase! Fiți binecuvântați pentru tot efortul vostru!

Pentru noi, fiecare astfel de mesaj este o bucurie și face ca dorința de a fii o binecuvântare pentru copiii care parcurg cursul să fie tot mai mare.

Ce poți face tu? Dăruiește pentru Cursul Biblic Online și încurajează copiii pe care îi cunoști să se înscrie la curs.

Te invit să vizitezi pagina Cursului Biblic Online: https://cursbiblic.pentrucopii.net/

Cu recunoștință,

Beni & Cristina Costea


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.