This Campaign has ended. No more donations can be made.

fiecarecopil_Hunedoara_RO

Atenție! În județul Hunedoara … se construiește! (fam. Costea)

101%

Ai avut vreodată ocazia să participi la construcția unei case?

Dacă da, cu siguranță, știi cu câtă bucurie privește cel ce zidește la felul în care se înalță construcția cărămidă cu cărămidă și rând cu rând. El știe că fiecare nouă cărămidă ajută la atingerea scopului final, construcția casei.

Avem oportunitatea în aceste zile să zidim o lucrare a cărei temelie a fost pusă chiar de Domnul Isus – vestirea Evangheliei printre copii. Construcția noastră, evanghelizarea copiilor din județul Hunedoara, este la început, dar, asemenea constructorului, ne bucurăm de fiecare cărămidă nouă așezată.

Fiecare rugăciune înălțată, fiecare încurajare, fiecare inimă care se deschide cu dorința de a dărui … toate reprezintă pentru noi câte o cărămidă pusă la construcția lucrării.

fiecarecopil_Hunedoara_photo 2

Cărămida mulțumirii primite de la copii:

Mulțumesc frumos că m-ai înscris la lecțiile de studiu biblic și îți mulțumesc că așa pot învăța mai multe despre Dumnezeu. (L., 9 ani)

Cărămida creșterii lucrării:

  • 80 de copii parcurg Cursul Biblic prin Corespondență online
  • 69 de credincioși se roagă pentru lucrare

Cărămida încurajării primite de la credincioși adulți:

Această lucrare minunată și extraordinară pe care o faceți pentru Domnul Isus este o lucrare de origine divină, menită să facă noi ucenici, chiar și dintre copii. Este extrem de important ca și ei, copiii, să-L cunoască pe Domnul Isus din copilărie, ca atunci când vor fi adulți și mai apoi vor îmbătrâni, să nu se abată de la calea Domnului niciodată (Proverbe 22:6). Să sperăm ca acești copii, în care semănați Cuvântul lui Dumnezeu, peste ani vor ajunge misionari, evangheliști, păstori, învățători de Școală duminicală, adică să contribuie cât mai mult la lărgirea Împărăției lui Dumnezeu! (N.M)

Cărămida încurajării primite de la un învățător de Grup Vestea Bună care a primit Cursul Biblic prin Corespondență pentru copiii din grupul lui:

Ești răspunsul lui Dumnezeu la rugăciunile mele! Nu am luat niciodată o decizie mai grea ca aceea de a suspenda întâlnirile cu grupa de copii. (M. N.)

Alegând să așezi cărămida dărniciei pentru lucrare, ne vei ajuta să continuăm construcția al cărei scop final este unul etern, iar răsplata este veșnică, oferită de Dumnezeu.

 

Lucrători AMEC – judeţul Hunedoara

Beni & Cristina Costea

Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.