This Campaign has ended. No more donations can be made.

tents

Bucuraţi-vă totdeauna în Domnul! (cu Frîncu Violeta)

108%

„Bucuraţi-vă totdeauna în Domnul! Iarăşi zic: Bucuraţi-vă!“

Ce verset minunat și ce îndemn frumos de care să ne amintim fiecare dintre noi! Să ne bucurăm în Domnul, indiferent de situația în care ne găsim. Bucuria de a-L cunoaște pe El este ceva special și vrem să împărtășim această bucurie și cu copiii din zona noastră.

Copiii așteaptă cu nerăbdare în fiecare an să participe la tabără. După restricțiile de anul trecut și faptul că nu s-a putut organiza tabără, sunt copiii care abia așteaptă să participe la o tabără de vară.

Tabăra este o ocazie pentru ei să se joace, să facă lucru manual, să învețe multe lucruri din Biblie, să asculte povestiri misionare, să facă sport, să aibă un timp de părtășie împreună cu alți copii și să primească surprize. Știm de ce copiilor le place în tabără!

Totuși, ce facem cu copiii care, din anumite motive, nu pot părăsi satul lor?

Vrem să aducem tabăra la ei! Cu ajutorul lui Dumnezeu, și împreună cu voluntarii din zona noastră, vrem să organizăm o tabără în satul unde locuiesc copiii. Astfel, ei vor putea să ia parte la multe activități care îi vor ajuta să-L cunoască mai bine pe Dumnezeu, vor putea să se bucure în El, să se bucure de mesele împreună și, pentru cei mai curajoși dintre ei, să doarmă noaptea în corturile pe care le vom instala în satul lor.

Costul proiectului este de 5.000 de lei, și știm că nu am putea să realizăm proiectul fără ajutorul dumneavoastră. De aceea, dacă Domnul vă pune pe inimă, vă invităm să vă alăturați nouă în a strânge această sumă de bani și a-i ajuta pe copii, în această vară, să se bucure de tot ceea ce a făcut Domnul pentru ei.

Să ne bucurăm împreună în timp ce lucrăm la realizarea acestui proiect, ca astfel mulți copii să aibă ocazia să se bucure și ei în această vară!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Violeta Frîncu – lucrător AMEC în jud. Prahova


* Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.