Screen Shot 2021-09-22 at 11.56.54

Călătoria continuă … (cu Beni & Cristina)

101%

Da, Domnul a făcut mari lucruri pentru noi și de aceea suntem plini de bucurie.

Psalmul 126:3 exprimă foarte bine bucuria pe care o avem în inimi pentru felul în care Dumnezeu a lucrat în viețile noastre în ultimele luni și pentru ajutorul pe care l-am simțit din partea Lui în lucrarea de vară.

Poate și tu ai călătorit cu noi, fizic, în rugăciune sau dăruind pentru lucrare

Indiferent dacă ai făcut acest lucru sau nu, am vrea să-ţi prezentăm o posibilitate de a ajuta la înaintarea lucrării. Venirea toamnei marchează și redeschiderea Grupurilor Vestea Bună, a Grupurilor de Adolescenți, organizarea cursurilor de instruire pentru învățători, continuarea lucrării de distribuire de literatură creștină etc.

costea

De la începutul lunii septembrie copiii de la Grupul Vestea Bună din Călan ne-au abordat entuziaști și ne-au întrebat: Când venim din nou la biserică?

Vrem, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ne întâlnim săptămânal cu acești copii, dar să fim o binecuvântare și pentru alți copii din județ, care sunt dornici să cunoască mai multe despre Dumnezeu.

Vrei să călătorești cu noi în această toamnă? Roagă-te și dăruiește pentru acoperirea  cheltuielilor de lucrare pentru următoarele luni.

Pentru fiecare copil din Hunedoara,

Beni & Cristina Costea

Lucrători AMEC în județul Hunedoara


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT