children-63175_1280

Călătorie Misionară în … *

6%

Dragi prieteni,

Cu bucurie și credință în Dumnezeu, vă scriu pentru a vă împărtăși planurile mele pentru o călătorie misionară în țara 🔴, o țară cu 99% populație musulmană. Această călătorie este o oportunitate de a sprijini lucrătorii creștini din zonă și de a vizita lucrarea.

Scopul acestei călătorii misionare este triplu:

1. Discuții cu lucrători creștini: Voi avea întâlniri cu misionari locali pentru a înțelege mai bine nevoile lor și pentru a le oferi sprijin moral și spiritual.

2. Vizitarea lucrării directe: Voi vizita diverse proiecte și inițiative creștine pentru a vedea cum se desfășoară lucrarea în teren.

3. Ajutor financiar: Voi oferi suport financiar pentru diverse proiecte și inițiative care au nevoie de resurse pentru a continua lucrarea lor.

Costurile estimate ale acestei călătorii (transport, cazare, vizite și activități, ajutor financiar pentru lucrare) sunt de aprox. 12500 lei.

Rugăciuni și suport spiritual

Pe lângă sprijinul financiar, vă rog să mă susțineți în rugăciune – pentru protecție, înțelepciune și călăuzire. Lucrarea misionară în 🔴 implică riscuri considerabile, dat fiind că este o țară în care 99% din populație este musulmană. Misionarii se confruntă adesea cu opoziție și pericole, iar protecția și discreția sunt esențiale. De aceea, rugăciunile voastre pentru siguranța mea și a celor cu care voi colabora sunt deosebit de importante.

Vă mulțumesc anticipat pentru generozitatea și rugăciunile voastre. Împreună, putem face o diferență în viețile oamenilor din 🔴 și putem răspândi lumina Evangheliei într-o zonă care are mare nevoie de ea.

I.M.

*pentru protecția celor implicați în acest proiect, informațiile despre această călătorie sunt limitate

VREAU SĂ AJUT