This Campaign has ended. No more donations can be made.

BZ_ro

Când mai veniți la noi? (fam. Brezoaie)

100%

Când mai veniți la noi?

A fost întrebarea pe care au pus-o mulți copii în timpul campaniei „Vestea Bună pentru România“ din luna august. Acum a sosit timpul să anunțăm copiii să vină la program pentru că reîncepem Grupurile Vestea Bună. Slavă Domnului pentru că este posibil ca din nou să ne întâlnim cu copiii.

Sunt aproximativ 250 de copii care ne așteaptă să mergem regulat la ei. Dorim ca de la 1 octombrie să mergem saptamânal în fiecare din cele 10 locuri unde avem lucrare începută.

În fiecare săptămână parcurgem aproximativ 650 de km pentru a ajunge la copiii de la GVB. Ne dorim ca în următoarele două luni să mergem regulat la copii, să distribuim în sate noi cursuri biblice prin corespondență și să ținem legătura cu copiii.

Brezoaie - oct 2020

Vrei să vii și tu cu noi? O poți face dăruind pentru ca aceste lucrări să se poată desfășura. Costurile pentru aceste activități se ridică la 4.500 lei. Ne rugăm ca Domnul să se îngrijească de aceste nevoi, copiii să audă regulat despre Mântuitorul și Domnul să Își scoata toată slava din această lucrare! Mulțumim pentru sprijinul tău!

În slujba Lui,

Cosmin și Tatiana Brezoaie – lucrători AMEC locali – judeţul Buzău

Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.