This Campaign has ended. No more donations can be made.

Screen Shot 2021-08-30 at 08.03.14

„Când reîncepem programele cu copiii?” (proiect jud. Constanța)

125%

„Când reîncepem programele cu copiii?” ne-a întrebat M., o fetița de la un grup de copiii la care mergem săptămânal.

Vara aproape a trecut. Am fost cu copiii din județul Constanța în tabere, și am avut câteva întâlniri speciale cu câțiva dintre ei. Dar vacanța se apropie de final, iar copiii și adolescenții abia așteptă să redeschidem grupurile săptămânale în care să ne întâlnim cu ei.

Am primit câteva ghiozdănele și ceva îmbrăcăminte pe care dorim să le-o ducem odată cu începerea școlii și a sezonului mai friguros. Dorim de asemenea să continuăm seturile de lecții din „Viața lui Hristos” pe care le-am început în primăvară cu unii din ei.

Proiectul de față ...

Proiectul de față își dorește să acopere combustibilul de care avem nevoie pentru următoarele 3 luni, pentru a ajunge la copiii din satele și localitățile din județ.

Screen Shot 2021-08-30 at 08.04.10

Dacă dorești să faci parte din echipa noastră pentru următoarele 3 luni, și să ne ajuți să le facem o bucurie câtorva copii din Constanța, poți apăsa butonul „Vreau să ajut”.

Mulțumim că te vei ruga pentru acest proiect, și că iei în considerare să ne ajuți.

Theo & Flory Bazâru

Lucrători locali AMEC în judeţul Constanţa


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.