This Campaign has ended. No more donations can be made.

proiect_cadou_timis

Cel mai măreț DAR

103%

Care sunt lucrurile la care te gândești când vine vorba de luna decembrie?

Am întrebat copiii și adulții, și ei ne-au răspuns:

  • Mă gândesc la Ziua Națională a României!
  • Vine Moș Nicolae!
  • Moș Crăciun!
  • E ziua cuiva din familia mea!
  • Sărbătorim pe Isus!
  • Decembrie? E vacanța de iarnă!
  • Voi primi multe cadouri!
ionut project photo

Tu la ce te gândești, când vine vorba de luna decembrie?

Cât despre noi, împreună cu unele din răspunsurile de mai sus, luna decembrie este luna în care ne gândim în mod special la sărbătoarea Nașterii Domnului Isus, și la multele ocazii pe care le avem de a vorbi despre CEL MAI MĂREȚ DAR, Mântuitorul nostru, Isus Hristos.

De aceea, în preajma Crăciunului, plănuim să organizăm serbări speciale, în care să spunem copiilor despre Mântuitorul. În strategia noastră, ne-am gândit la localități noi, unde lucrarea cu copiii nu este dezvoltată. În urma acestor serbări, vrem să deschidem Grupuri Vestea Bună, pentru a continua să le spunem copiilor mai detaliat despre CEL MAI MĂREȚ DAR. De asemenea, ne-am planificat să avem evenimente speciale de Crăciun și în localitățile unde avem un Grup Vestea Bună, dar unde vin foarte puțini copii.

Luna decembrie este cea mai bună lună pentru a evangheliza, pentru că inima oamenilor este mai deschisă ca oricând, spunea un pastor.

În majoritatea localităților, locul de desfășurare a programelor de Crăciun va fi Căminul Cultural.  Vrei să te rogi împreună cu noi pentru fiecare localitate? Scrie-ne la amectimis@gmail.com și îți trimitem detalii despre fiecare localitate în care dorim să mergem.

Vrei să ne ajuți să spunem copiilor despre CEL MAI MĂREȚ DAR? Vrei să ne ajuți să ajungem în 10 localități și la peste 800 de copii pentru a le spune că Dumnezeu S-a întrupat gândindu-Se la fiecare dintre ei?

Pentru programele de Crăciun avem nevoie de 2.000 de lei, cost ce include: prețul combustibilului, cadouri, premii, decoruri, ș.a.

Nu vrem să ratăm ocazia de a le spune copiilor despre adevăratul Sărbătorit, ci, prin programele de Crăciun, vrem să le facem cunoscut că și ei pot să primească CEL MAI MĂREȚ DAR!

Iată cum ne poți ajuta:

  • Roagă-te pentru copiii și adulții care vor participa, pentru lucrători și o bună organizare. Pentru inima copiilor, ca ei să fi gata să primească CEL MAI MĂREȚ DAR.
  • Roagă-te și dăruiește. Fii alături de noi și prin sprijinul tău financiar.
  • Roagă-te, dăruiește și hai cu noi, ca să spunem despre CEL MAI MĂREȚ DAR.

Împreună cu tine, pentru copii,

Ionuț și Mădălina Mateescu


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.