This Campaign has ended. No more donations can be made.

Screen Shot 2021-07-09 at 20.23.10

Copiii au multe nevoi… cu Mitru & Ica (jud. Arad)

100%

Copiii au multe nevoi… dar una este mai importantă decât toate celelalte!

Ne place să ducem copiii în tabără! Aste timpul cel mai minunat al anului pentru ei! Este o ocazie să le oferim copiilor o săptămână cu adevărat specială, în care să aibă parte de mâncare bună, multă bucurie și jocuri, relaxare, excursii de neuitat și activități, dar, cel mai mult, avem ocazia să le spunem despre Domnul Isus Hristos și ce a făcut El pentru ei. Tabăra este cuvânt + acțiune. Copiii văd cu ochii lor că li se poartă de grijă și sunt apreciați pentru ceea ce sunt.

Mergem în tabără în această vară?

Fiecare s-a confruntat în mod diferit cu schimbările din ultimele 18 luni. Pentru unii a fost mai dificil ca pentru alții. Pentru copii, faptul că nu au putut să se întâlnească la Grupul Vestea Bună sau la alte evenimente a fost greu. Și mai ales, faptul că nu au putut să participe la tabără, a însemnat că așteptau vara 2021 mai mult ca niciodată.

Vrem să-i ajutăm ca visul să le devină realitate și să le oferim ocazia de a participa la tabără în această vară. Avem planificate 3 tabere în lunile iulie și august.

Screen Shot 2021-07-09 at 20.25.05

Poți să sponsorizezi un copil, ca să poată să participe la tabără. Sponsorizarea copiilor este așa de apreciată. Un copil a spus: „Cineva care nu mă cunoaște, a plătit ca eu să pot să particip la tabără – aceasta este uimitor!“

Darul tău pentru acest proiect ne va permite să organizăm și să desfășurăm trei tabere pentru copii și să-i ducem acolo și pe cei care nu-și permit să plătească tabăra. Fiecare copil merită să aibă ocazia să participe la tabăra de vară. Ajută-ne să facem aceasta o realitate pentru mulți copii din țara noastră.

Fie ca Dumnezeu să lucreze într-un mod special în această vară! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Mitru & Ica – lucrători AMEC în județul Arad


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.