This Campaign has ended. No more donations can be made.

Screen Shot 2021-06-15 at 18.48.17

Copiii au nevoie de noi! Să-i ajutăm să meargă în tabără! (cu Lică&Oli)

102%

Copiii au nevoie de noi! Să-i ajutăm să meargă în tabără!

Ce bine că putem organiza tabere vara aceasta! Cel mai aşteptat eveniment pentru copii – tabăra de vară – anul trecut nu a putut avea loc. Însă anul acest, da!

Şi ce mult înseamnă pentru un copil să poată merge în tabără! De impactul pe care tabăra a avut-o în viaţa noastră, în copilărie sau adolescenţă, ne amintim cu mult drag. De serile în care cântam, lecţiile biblice, jocurile, prietenii… Iar o parte dintre noi chiar am început să Îl urmăm pe Domnul Isus într-o tabără!

Aceeași bucurie am dori să o facem copiilor din satele judeţului Sibiu, în luna iulie, copii cu posibilităţi financiare reduse sau fără posibilităţi financiare.

Spre deosebire de alţi ani, mulţumim lui Dumnezeu că avem deja o echipă de voluntari, formată din învăţători şi bucătăreasă.

Screen Shot 2021-06-15 at 18.54.50

Ca un copil să poată participa în tabără, are nevoie de 370 lei, pentru cazare şi mâncare. Dorim să strângem fonduri pentru 30 de copii.

Dacă vrei să ajuţi un copil să meargă în tabără, apasă pe butonul VREAU SĂ AJUT (mai jos)

Vă mulţumim împreună cu copiii pentru orice sumă donată pentru ei!

 

Lica & Oli Babuta

Lucrători AMEC în județul Sibiu


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.