This Campaign has ended. No more donations can be made.

Fiecare-Copil_Xmas-club-RO

Copiii ne așteaptă și de acest Crăciun (Beni & Cristina Costea)

104%

Copiii ne așteaptă și de acest Crăciun

Sărbătoarea nașterii Domnului Isus este așteptată cu mari emoții, în special de copii. Mulți dintre ei visează să primească diverse cadouri, să se bucure de decorațiuni, mâncare și colinde.

Copiii ne așteaptă și de acest Crăciun ...

… să le vorbim despre Nașterea Mântuitorului și să colindăm împreună. Chiar dacă nu îi putem strânge în grupuri, vrem totuși să le aducem bucurie prin vizita noastră chiar la ei acasă.

Este ceva ce poate transforma sărbătoarea Crăciunului, atipică în acest an, în una cu totul specială. Ne dorim ca ei să aibă ocazia să cunoască adevărata semnificație a Crăciunului și despre cum pot să fie mântuiți, prin Domnul Isus, adevărata sursă a bucuriei.

 

În vizitele pe care le vom face, vom dărui copiilor și un cadou care va cuprinde: un curs biblic, un DVD, broșura Cea mai măreață sărbătoare, o carte cu meditații, fructe și dulciuri.

Ținta: 150 de copii

Nevoia: 2.500 lei

Copiii merită să audă vestea bună și în acest an. Copiii merită să primească un dar de Crăciun. Merită să investești în copii. Fii parte a acestui proiect!

Dumnezeu să te binecuvânteze!

Beni și Cristina Costea

Hunedoara


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.