instruire

Cursuri de instruire AMEC

Cursuri de instruire AMEC

AMEC oferă o varietate de cursuri de instruire celor ce ar dori să se pregătească mai bine pentru a duce Evanghelia copiilor și adolescenților. Poți să citești despre cursurile de instruire aici.

Cursurile pot fi organizate cu predare față în față, atunci când este invitată o echipă AMEC într-un loc unde sunt minim 10 învățători voluntari care doresc să fie instruiți, sau instruirea poate fi oferită online.

IMV-03-2-1024x681

Informații

Informații despre cursurile viitoare găsești pe site-ul nostru, la rubrica EVENIMENTE.

Sau contactează lucrătorul AMEC local pentru a cere informații despre cursurile organizate în zona ta.

Fiecare curs de instruire are un manual de curs și materiale adiționale, care sunt trimise cursantului înainte de începerea cursului,  în cazul în care cursul se ține online, sau sunt date în timpul orei, în cadrul cursurilor cu predare față în față.

AMEC nu cere celor care iau parte la curs să achite costul total al manualului, materialelor și informațiilor predate. Totuși, fiecărui cursant i se cere să ofere o contribuție pentru acoperirea cheltuielilor. Suma sugerată pentru această contribuție, în timpul anului 2022, este de 150 lei din partea fiecărui cursant.

Pot fi făcute donații folosind link-ul de pe această pagină sau prin transfer bancar. Apasă aici pentru detalii.

De asemenea, dacă nu ești cursant, dar vrei să faci o donație pentru lucrarea de instruire, poți să faci donația pe acest site.

AMEC


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT