This Campaign has ended. No more donations can be made.

Claudia

Dă mai departe (cu Claudia)

101%

Fii recunoascător pentru generozitatea care ți s-a arătat, și dă mai departe!

Aceste este motto-ul lucrării mele. Și pentru că mi s-a dat mult, mă simt constrânsă să dau mai departe pe măsură.

Ilustrare și design, editare grafică, editare audio, editare video, materiale tipărite, materiale digitale, materiale educaționale sau de promovare, pentru copii sau adulți… Zi de zi, lună de lună, de 25 de ani.

Sună ca 7 în 1, nu-i așa? Da, și Îi sunt foarte recunoscătoare Domnului pentru generozitatea cu care a turnat în mine înțelepciune și inspirație; pentru generozitatea cu care m-a înconjurat de oameni credincioși și cu viziune clară: toți dorim ca generația de mâine să-L cunoască pe Dumnezeu în toată frumusețea și generozitatea Lui.

Însă pentru fiecare lucru pe care îl fac, am nevoie zi de zi, de aplicații și programe profesionale. De-a lungul anilor Dumnezeu mi-a arătat purtarea Lui de grijă prin oameni generoși care nu doar că au făcut posibilă munca mea, dar au făcut posibilă o lucrare de calitate.

Dumnezeu merită să facem pentru El o lucrare de calitate. Copiii merită materiale de calitate care să le vorbească despre Dumnezeu. De aceea, la începutul unui nou an, când mă pregătesc de plățile licențelor pentru programele pe care le folosesc, doresc să te invit să îți arăți din nou generozitatea față de această frumoasă lucrare pe care o face Dumnezeu printre copiii și adolescenți. Te invit să mă ajuți să dau mai departe cu recunoștință, tot ceea ce mi-a încredințat Dumnezeu și anul acesta.

Claudia