This Campaign has ended. No more donations can be made.

XmasBZ_ro

„Dacă nu ați fi venit aici, nu am fi învățat …“ (fam. Brezoaie)

104%

„Dacă nu ați fi venit aici, nu am fi învățat niciodată aceste lucruri!“

… sunt cuvintele spuse de unul dintre adolescenții care participă regulat la un grup pe care îl avem săptămânal. Suntem mulțumitori Domnului pentru toamna aceasta și pentru posibilitatea pe care am avut-o de a ne întâlni cu copiii.

Planul nostru este ca și cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului să ajungem la cât mai mulți copii, și ei să poată declara că au învățat multe despre adevărata semnificație a acestei sărbători. Și ne rugăm ca mulți copii din județul Buzău să-L cunoască personal pe Mântuitorul.

Acolo unde este posibil, dorim să prezentăm copiilor mesajul despre Nașterea Domnului și să facem un program pentru ei. În locurile unde nu este posibil să ne întâlnim cu grupuri mai mari de copii, dorim să vizităm familiile acasă și să lăsăm o lecție video, pe care copiii să o poată viziona, un cadou, iar apoi să ținem legătura cu ei online.

20201106_154755

Și copiii de la centrele de plasament din Buzău ne așteaptă. Vrem să ducem fiecăruia un cadou, un pachețel cu literatură și să avem un mesaj pentru ei – fie față în față, fie preînregistrat.

Costurile pentru cadouri, înregistrarea mesajului și transportul la copii estimăm să ajungă la suma de 5.000 lei.

Copiii din Buzău au nevoie să audă Vestea Bună și în această lună. Vrei să ni te alături în această lucrare, și să ne ajuți să-i învățăm pe copii calea pe care trebuie s-o urmeze?

Dumnezeu să te binecuvânteze!

Cosmin & Tatiana Brezoaie

AMEC – jud. Buzău

* Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.