This Campaign has ended. No more donations can be made.

fiecarecopil_Esti special_ro

Deosebit …?

100%

Cu toții am vrea să fim deosebiți. Și știi ce?

Cu toții am vrea să fim deosebiți. Și știi ce? Cu toții suntem. Da, suntem mai deosebiți decât ne simțim. Mă întreb când ți s-a spus ultima dată acest lucru? Dar înainte să îi judeci pe cei din jur că nu îți spun acest cuvânt frumos, gândește-te care este ultima persoană căreia tu i-ai spus: ești deosebit/deosebită. Și nu în glumă.

Lui Dumnezeu 2

În perioada următoare vrem să transmitem copiilor de la Grupurile Vestea Bună și de la Grupurile de Adolescenți că sunt deosebiți.

Poate unii nu au mai auzit demult această frumoasă veste. Așa că mergem să le reamintim. Plănuim, cu ajutorul Domnului, pe lângă întâlnirile obișnuite de grup, mai multe activități deosebite cu ei:

– Întâlniri cu ocazia Sărbătorii de 8 Martie;

– Întâlniri cu ocazia Sărbătorilor Pascale;

– Întâlniri la care să sărbătorim Ziua Copilului.

– Întâlniri de final de an școlar la Grupuri.

Pentru toate aceste întâlniri cu copiii avem nevoie de ajutor – drumuri, dulciuri, materiale, lucruri speciale necesare fiecărei serbări. În plus, am dori să oferim copiilor și câte o carte Lui Dumnezeu îi pasă de tine, vol. II.

De ce facem toate acestea? Pentru a aminti fiecărui copil și adolescent de la Grupuri că este:

Deosebit …!

Îți mulțumim,

Liviu și Anca Dulcianu

Lucrători AMEC – judeţul Iaşi

Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.