This Campaign has ended. No more donations can be made.

Babuta_ro

Distribuire materiale evanghelistice – Lică&Oli – Sibiu

104%

Dumnezeu rămâne Acelaşi!

Vremurile nu mai sunt la fel, şi poate nici noi. Cât de greu este să ai încredere în ceva sau în cineva care se schimbă! Dar cu toţii ştim – există Cineva care nu se schimbă niciodată! Dumnezeu!

Îţi aminteşti cum te rugai acum un an sau mai mulţi ani? Cum citeai Cuvântul? Cu ce dragoste dăruiai şi te dăruiai cu timpul, energia, şi chiar cu posesiunile tale, pentru a fi o binecuvântare pentru cei din jurul tău? S-a schimbat oare Dumnezeu? S-a schimbat oare dragostea şi grija Lui pentru noi?

El nu s-a schimbat

Toţi avem nevoie astăzi să ne amintim de acest adevăr, şi nu numai atât! Să îl cuprindem şi să îl credem cu toată inima, puterea şi mintea noastră! Dumnezeu e Acelaşi Dumnezeu! El nu s-a schimbat, dragostea Lui nu S-a schimbat. El vrea în continuare ca mulţi oameni să afle veşti bune! Să afle că nu trebuie să se teamă, că se pot încrede în El, cu atât mai mult în aceste zile, când speranţa multora scade pe zi ce trece. Ne rugăm ca speranţa şi credinţa ta în Dumnezeu să nu scadă, ci să crească din ce în ce mai mult!

Tractate

Oare mai putem face ceva? Da, se mai poate! Putem să mergem şi să le spunem oamenilor, şi copiilor în special, că Dumnezeu e Acelaşi!

Avem pe inimă dorinţa de a merge în satele din jurul Sibiului, împreună cu câţiva voluntari adolescenţi din biserică, şi să ducem copiilor şi familiilor lor, o pungă cu materiale care vorbesc acestora despre Dumnezeu. Despre Dumnezeul care NU se schimbă, care îi iubeşte atât de mult încât a dat TOTUL pentru ei, tot ce a avut mai scump, pe Fiul Lui.

Vrei să “vii” cu noi? Tu poţi face ceva, în aceste zile de pe urmă, ca 1.500 de familii din satele sibiene, să primească aceste materiale. Apoi roagă-te fierbinte, ca ei să le citească, să creadă în Domnul, să îl caute cu toată inima lor, să primească speranţă, pentru viaţa de acum, cât şi pentru viaţa veşnică.

Ca aceste materiale să ajungă la ei, avem nevoie de sănătate, putere, cuvinte din partea lui Dumnezeu pentru ei, dar şi de sprijin financiar.

Vrem să adunăm suma de 4.000 lei, necesară pentru a duce la capăt acest proiect. Suma cuprinde pachetele de materiale, cât şi cheltuielile de transport şi lucrare.

“Hai” cu noi! Donează aici!

Lica & Oli Babuta

Lucrători AMEC în județul Sibiu


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.