This Campaign has ended. No more donations can be made.

Yasmina

“Doamne, ce vrei să fac?“ – cu Yasmina

100%

Pe vremea asta, acum 2 ani, întrebarea aceasta îmi frământa mult mintea și inima.

Terminasem în urmă cu câteva săptămâni facultatea de informatică și aveam de făcut o alegere în legătură cu cariera pe care să o urmez.

Pe atunci locuiam in Scoția și aveam deja câteva oportunități de a lucra acolo, în domeniul pe care îl studiasem. Multe au fost planurile din inima mea, însă Domnul avea alt plan pentru viața mea.

(Proverbe 19:21 NTR
Multe sunt planurile în inima omului, dar hotărârea DOMNULUI este cea care rămâne în picioare).

După multe frământări și rugăciuni, am înțeles că Dumnezeu vrea să mă întorc în România și să mă implic în lucrarea AMEC, folosind cunoștințele pe care le-am acumulat pentru lucrarea Lui. De atunci, lucrez pentru biroul European AMEC din Iași unde fac parte din departamentul de comunicare (social media, foto & video).

În această vară, am decis să particip la prima jumătate a cursului de Instruire a Misionarilor organizat de AMEC, necesar implicării full-time în misiune. Durata acestui curs este de 6 săptămâni, după care vor urma alte 6 săptămâni anul viitor.

Consider că acest curs mă va ajuta să înțeleg mai bine chemarea pe care Dumnezeu mi-a încredințat-o și că mă va face mai pregatită pentru a duce această chemare mai departe.

Mulți oameni m-au întrebat în ultima perioadă de ce vreau să renunț la o “carieră” ce poate mi-ar aduce o mai mare satisfacție materială.

Eu cred cu tărie că toți am fost chemați să ducem mai departe Evanghelia, dar că fiecare avem rolul nostru în această poruncă dată de El, ca niște piese de puzzle unite cu un scop comun. Unii sunt chemați să susțină financiar lucrarea de misiune, unii sunt parteneri în rugăciune, iar alții sunt implicați în lucrarea directă.

Deși planurile din inima mea erau diferite, am înțeles că Dumnezeu mă cheamă să folosesc abilitățile cu care El m-a înzestrat în lucrarea directă de misiune.

Mă rog ca El să mă folosească în continuare, și ca planurile mele să fie ghidate de El, în fiecare zi. Mă rog ca fiecare copil, din fiecare țară să audă despre dragostea și jerta lui Isus.

Dacă doriți să fiți parteneri ai lucrării mele, o puteți face susținând acest proiect. Puteți face acest lucru fie financiar (contribuind la costul cursului din această vară), fie prin rugăciune. Împreună trebuie și putem să ducem Evanghelia până la capătul Pământului, împlinind porunca Lui pentru fiecare dintre noi.

Iar dacă ați citit până aici și nu doriți să vă implicați, vă îndemn să citiți și restul proiectelor de pe acest site și să susțineți o altă lucrare 😀