This Campaign has ended. No more donations can be made.

TM_ro

Echipament corespunzător (fam. Mateescu – Timiș)

100%

Echipament corespunzător

Când un pompier are o intervenție, se echipează corespunzător. Când un salvamontist pornește într-o expediție de salvare pe munte, se echipează corespunzător. Când un medic se pregătește pentru o intervenție medicală, se echipează corespunzător. Scafandrul care vrea să cerceteze adâncurile apelor, trebuie să se echipeze corespunzător.

Asemănător, când un copil crede în Domnul Isus, trebuie să se echipeze corespunzător pentru a face față atacurilor spirituale.

Cuvântul lui Dumnezeu oferă și descrie echipamentul potrivit pentru fiecare credincios, copil sau adult. Cunoaștem bine pasajele care vorbesc despre echipamentul de protecție oferit de Dumnezeu celor care Îl caută și Îl onorează în fiecare zi. Proiectul acesta face referire la aspectul acesta. Continuăm să vorbim copiilor despre modul în care se pot echipa spiritual pentru a face față ispitelor, dificultăților și încercărilor care vin în viața lor. Zi de zi, ei trăiesc într-o lume care se luptă pentru a capta energia, atenția și abilitățile lor. Echipamentul de protecție al lui Dumnezeu oferă siguranță, pace și încredere în fața atacurilor lui Satan, a lumii și a firii pământești.

Ionut - Nov 2020

Continuăm să cercetăm Cuvântul lui Dumnezeu în cadrul Grupurilor Vestea Bună pentru a ajuta copiii să înțeleagă nevoia zilnică de Dumnezeu și de protecția Lui. Unele grupuri au putut fi deschise în acest context epidemiologic, dar altele (încă) nu. Ne rugăm pentru înțelepciune și creativitate pentru a pune în aplicare anumite modalități de a păstra legătura cu ei sau de a ajunge la ei.

Pentru a continua să mergem la copii în condiții de siguranță, vrem să ne echipăm și autoturismul cu echipamentul corespunzător condițiilor de iarnă. Prețul anvelopelor de iarnă potrivite,  împreună cu manopera mecanicului, este de aproximativ 1.000 de lei.

În valoarea proiectului sunt adăugate și cheltuieli necesare deplasărilor către grupurile săptămânale și alte cheltuieli legate de lucrarea cu copiii, pentru luna noiembrie.

Și tu și eu avem nevoie de un echipament corespunzător de protecție în viața spirituală. La fel și copiii. Haideți să lucrăm împreună, ca să putem continua să ajutăm copiii să înțeleagă cum se pot echipa zilnic cu echipamentul oferit de Tatăl nostru.


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.