This Campaign has ended. No more donations can be made.

Proiect Dambovita

„Eu știu că Dumnezeu poartă de grijă“ – proiect pentru mașină – fam. Anca

104%

„Eu știu că Dumnezeu poartă de grijă“

În timpul lunii martie am avut Conferința Anuală online. Tema conferinței a fost „Lui Dumnezeu Îi pasă“. A fost minunat pentru noi, ca echipă, să ne gândim la nenumăratele moduri în care Dumnezeu ne poartă de grijă. Cuvântul lui Dumnezeu, de asemenea, ne învață acest adevăr, experiența noastră în viața creștină ne amintește de aceasta, răspunsurile la rugăciuni sunt o altă dovadă… și lista continuă.

În timpul conferinței câțiva copii au fost întrebați:

„De unde știi că Dumnezeu îți poartă de grijă?“ Alex ne-a spus că el știe că Dumnezeu Îi poartă de grijă pentru că, deși părinții lui au avut un accident de mașină, și mașina a fost grav avariată, părinții lui au ajuns cu bine acasă.

Puteți să-l vedeți pe Alex (și pe alți copii care vorbesc despre purtarea de grijă a lui Dumnezeu, apăsând pe link-ul video).

Ca adulți, suntem foarte recunoscători lui Dumnezeu că Și-a arătat grija față de familie –  copiii  nu erau în mașină în timpul accidentului, altfel ei ar fi stat chiar în locul unde mașina a fost lovită cel mai rău.

Nu știm de ce s-a întâmplat acest accident  de mașină, dar știm că lui Dumnezeu Îi pasă și că El va scoate ceva bun din această situație neplăcută. Am primit deja câteva donații pentru proiect, și credem că dacă am mai avea încă 14.700 lei, cu această sumă am putea să înlocuim mașina de lucrare pentru Dâmbovița.

Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru lucrarea din această zonă. Rugați-vă ca mulți copii să continue să audă mesajul Evangheliei, în timp ce George și Tatiana vestesc cu dedicare Evanghelia și se roagă ca într-un timp cât mai scurt să aibă finanțele necesare pentru înlocuirea mașinii.

Vrei să te rogi și tu pentru acest proiect important și, de asemenea, să iei în considerare oferirea unui dar pentru completarea proiectului?

Îți mulțumim foarte mult!

AMEC Romania


* Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.