This Campaign has ended. No more donations can be made.

Screen Shot 2021-06-23 at 15.23.57

„Eu vreau să pot să zbor!“ (Proiect de vară cu Cosmin & Tatiana)

100%

„Eu vreau să pot să zbor!“

„Cine dintre voi s-a rugat săptămâna trecută și ce răspuns ați primit la rugăciune sau, dacă nu ați primit răspuns, ce anume v-ați rugat?“, am întrebat copiii de la un Grup Vestea Bună. O fetiță a spus că s-a rugat ca Dumnezeu să o ajute la testele de la școală și cum a primit ajutor din partea Domnului. Un băiat, destul de trist, a zis: „Eu m-am rugat, dar nu am primit răspuns!“ „Ce te-ai rugat?, l-am întrebat eu. „M-am rugat să pot să zbor, dar de dimineață, când m-am trezit, nu puteam să zbor!“ Poate ai zâmbetul pe buze… Uneori ne dorim lucruri la care probabil Dumnezeu, ca și tine, zâmbește când le aude.

La fel de greu ...

Lucrăm cu copii care, din cauza situației precare din familie, dorința de a merge în tabără este  pentru ei aproape la fel de greu de îndeplinit ca dorința de a zbura. Alții nu au o familie, și abia așteaptă să iasă din centrul de îngrijire și să petreacă o săptămână sau cel puțin o zi „altfel“. Ne dorim ca vara aceasta să organizăm o săptămână de tabără de zi, la care să invităm aproximativ 40 de copii, și două excursii pentru 30 de copii din centrele de plasament din județul Buzău.

Screen Shot 2021-06-23 at 15.24.48

Pentru tabăra de zi, cele două excursii și cheltuieli de lucrare în zona locală pe parcursul verii estimăm cheltuieli de aproximativ 15.000 lei.

Crezi că ai putea ajuta un copil „să zboare“?

Ce poți face?

  • Roagă-te ca Domnul să facă posibile aceste planuri.
  • Spune prietenilor tăi despre acest proiect.
  • Dăruiește, pentru ca aceste planuri „să prindă aripi“.

Mulțumim pentru partea pe care o iei la răspândirea Evangheliei printre copii! Dumnezeu să răsplătească implicarea ta!

Cu apreciere,

Cosmin și Tatiana Brezoaie –  lucrători AMEC în județul Buzău


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.