Prahova-09_ro

Fac totul pentru Evanghelie (jud. Prahova)

107%

„Dacă aceste cărți din pungă sunt despre Domnul Isus, atunci le iau bucuroasă ca să le citesc!“

„Dacă aceste cărți din pungă sunt despre Domnul Isus, atunci le iau bucuroasă ca să le citesc!“, a exclamat o doamnă în timp ce ținea punga cu materiale la pieptul ei. Aceasta s-a întâmplat cu o lună în urmă, într-o zonă unde nu este nicio biserică evanghelică.

Când am planificat distribuirea de literatură, am vrut să mergem în locuri unde nu este mărturie evanghelică în zonă. Și am mers din ușă în ușă cu Evanghelia.

Ene project - 1

9.000 de pungi

Am observat că în zonele din Prahova și Ialomița, unde avem lucrări în desfășurare, și în toate zonele din țară unde slujesc lucrători, a fost o mare deschidere pentru primirea literaturii evanghelistice în timpul pandemiei, cu excepția doar a câtorva cazuri.

Suntem așa de mulțumitori lui Dumnezeu că am putut să distribuim 9.000 de pungi cu tractate, cărți cu mesaj evanghelistic și altă literatură pentru copii, adolescenți și adulți – o pungă cu cărți pentru întreaga familie.

Altă doamnă a spus: „Îmi doresc un asemenea pachet cu cărți despre Isus, dar nu am bani să plătesc pentru el“. A fost bucuria noastră să putem să-i spunem că acele cărți sunt gratuite.

Ne rugăm să putem să distribuim alte 10.000 de pungi cu literatură. Multe din materialele pe care le distribuim le-am primit gratuit, dar pungile în care punem materialele trebuie să le  cumpărăm.

Pentru acoperirea cheltuielilor am avea nevoie de aproximativ 65 de bani pentru o pungă. Cu această sumă vom putea să ducem mesajul Evangheliei unei familii în aceste zile.

La începutul lunii martie am fost motivați de cuvintele din 1 Corinteni 9:23: „Fac totul pentru Evanghelie…“ Și Îi suntem așa de recunoscători lui Dumnezeu că El a deschis o cale ca în mii de familii să ajungă Cuvântul lui Dumnezeu.

Nu este un scop mic, dar influența pe care o va avea Cuvântul lui Dumnezeu în mii de vieți ne încurajează să mergem înainte cu acest proiect.

Avem încrederea că Dumnezeu Se va îngriji de acoperirea acestei sume prin oamenii Lui. Vă mulțumesc că vă veți ruga și veți lua în considerare acest proiect.

 

Teo & Ramona Ene

Lucrători AMEC în județul Prahova


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

Cont BCR pentru transfer online: RO21 RNCB 0227 0360 5905 0001

VREAU SĂ AJUT