This Campaign has ended. No more donations can be made.

Screen Shot 2021-06-25 at 15.32.19

„Îmi doresc așa de mult să merg într-o tabăra anul acesta!“ (cu George & Tatiana)

100%

„Îmi doresc așa de mult să merg într-o tabăra anul acesta!“

Anii trecuți copiii așteptau să meargă în tabără, dar anul acesta este diferit. După vremurile dificile din ultima perioadă de timp, pentru mulți copii tabăra a ajuns doar un vis.

Copiii din zona noastră doresc ca noi să organizăm o tabără pentru ei. Ei nu au multe oportunități de a merge undeva în vacanță sau de a face activități deosebite, și sunt nerăbdători să meargă în tabără. Am reușit să găsim un loc de tabără care este disponibil pentru noi la începutul lunii august. Le-am sugerat copiilor să meargă la cules de mure ca să poată strânge ceva bani pentru costul taberei.

Tabăra este pentru mulți copii un timp ce le va marca întreaga viață!

Rugați-vă împreună cu noi ca să putem merge cu copiii în tabără. Vai fi un timp special în care vor afla ce a făcut Domnul Isus pentru ei și se vor putea bucura de natura frumoasă. Își vor face prieteni și vor experimenta binecuvântări deosebite.

Screen Shot 2021-06-25 at 15.39.21

Rugați-vă ca timpul petrecut în tabără să fie unul special și mulți copii să-și pună încrederea în Domnul.

De asemenea vă rugăm să aduceți înaintea lui Dumnezeu și nevoia financiară. Acest proiect se dorește a fi pentru strângerea banilor necesari organizării taberei dar și pentru alte activități pe care dorim să le facem cu copiii vara acesta, cum ar fi tabere de zi și excursii.

Rugați-vă pentru noi, avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu pentru a pregăti și planifica activitățile vara aceasta.

În slujba Lui,

George și Tatiana Anca – lucrători AMEC în județul Dâmbovița


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.