This Campaign has ended. No more donations can be made.

investment-5241253_1920

Investirea în alții (Iulian & Anca)

100%


Ca să investești în alții, trebuie mai întâi să investești în tine!

În Biblie, în Iacov, capitolul 4 scrie astfel:

 „… ce este viaţa voastră? Nu sunteţi decât un abur, care se arată puţintel, şi apoi piere.“

Aceasta înseamnă că fiecare zi contează, și, mai devreme sau mai târziu, fiecare se va uita înapoi la viața lui și la ceea ce a realizat în ea. Poate se va uita cu bucurie, că ceea ce a făcut a schimbat viața multora, sau cu regret că a pierdut ocazii potrivite pentru viața lui și a comunității locale. Aș vrea ca într-o zi să mă pot uita înapoi știind că am făcut ca fiecare zi că conteze, și că am făcut tot ceea ce a fost posibil ca mulți copii să audă despre Mântuitorul.

Viitorul oricărei societăți depinde în principal de cât de mult investește în următoarea generație.

În AMEC vrem să investim în viața copiilor, știind că ei sunt viitorul regiunii noastre. Implicarea mea în organizație este foarte mult legată de a lucra cu oamenii, a da îndrumări și de a investi în alții.

Eu vreau să investesc în oamenii din jurul meu,

dar sunt conștient că, pentru a face aceasta, eu însumi trebuie să continui să învăț. Cred că acum este un timp bun de a investi în educația mea, ca ceea ce învăț să pot implementa în lucrarea în care sunt implicat. Studiul în cadrul Programului de Conducere Executivă de la Oxford este o ocazie excelentă de a mă pregăti pentru rolul pe care îl am în AMEC.

Întrucât sunt implicat în conducerea lucrării din România și Europa, mi-am dat seama că anumite principii din lumea afacerilor se aplică și ONG-urilor. Fiecare ONG are caracteristicile ei, iar unele din rezultate sunt legate în mod direct de modul în care conducem organizația.

Participarea la acest curs

Roadele pe care le voi secera în urma acestui curs se vor vedea pe măsură ce abilitățile mele se vor dezvolta în această direcție. Iată câteva dintre lucrurile pe care le voi învăța în timpul cursului:

  • Însemnătatea conducerii eficiente
  • Care este slujba unui lider?
  • Influența liderului
  • Cum să conduci echipe
  • Liderul și schimbarea în organizație
  • Planificarea pentru viitor
  • Scopul unui lider
books-690219_1920
Iulian 2

 

Vreau să fiu pregătit, și vreau să-i ajut și pe alții să se pregătească mai bine. Vrei să investești în mine, ca la rândul meu să pot investi și eu în alții? Mă rog ca prin aceasta Dumnezeu să fie glorificat, și mulți lucrători și mii de copii să beneficieze de pe urma pregătirii mele.

Costul instruirii: 12.200 lei 

Cost deja acoperit: 4.700 lei

NEVOIE: 7.520 lei

Slujindu-I lui Dumnezeu între copiii din România și Europa,

Iulian Mangalagiu

*Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.