This Campaign has ended. No more donations can be made.

Dulcianu - proiect 2024

Laptop pentru lucrare – cu Liviu & Anca Dulcianu

100%

De ce un laptop pentru lucrare?

Pentru că, În ultimii ani o parte importantă a lucrării noastre o reprezintă cursurile de instruire online. Ne bucurăm mult să întâlnim la aceste cursuri învățători cu copiii care înțeleg cât de importantă este pregătirea lor (sunt cursanți din România și adesea mulți cursanți români din diaspora). Și în perioada următoare dorim să ajutăm la câteva astfel de cursuri.

Un alt motiv pentru care avem nevoie de un laptop nou este că, cel pe care îl avem a cam îmbătrânit. Și, pentru că se mișcă mai greu, predarea este mai dificilă. Tocmai de aceea, dorința noastră este să achiziționăm un nou laptop care să ne fie un ajutor la aceste cursuri online, dar și la cursurile fizice la care vom participa în lunile și anii următori.

Dumnezeu ne cheamă să facem totul ca pentru El. Și asta pentru noi înseamnă să facem cu copiii lecții cât putem de bune, să organizăm întâlniri cu adolescenții și tinerii cât mai frumoase, și să predăm cât putem de bine la cursurile de instruire. Și pentru a Preda cât mai bine este nevoie să ne și pregătim materiale cât mai bune, dar și să avem la dispoziție uneltele potrivite – cum ar fi un laptop bun.

Mulțumim că veți lua în considerare să ne ajutați să creștem eficiența predării noastre la cursuri!

Liviu & Anca Dulcianu
AMEC