This Campaign has ended. No more donations can be made.

Screen Shot 2021-08-27 at 10.26.00

Laptop pentru lucrarea cu literatura

100%

„Ce lucrare prețioasă pentru copii! Eu întotdeauna am iubit materialele CEF (AMEC), când am lucrat cu copiii in biserică.“ (K.)

„Domnul să binecuvânteze lucrarea voastră. Într-adevăr, materialele folosite la orele de copii reprezintă un suport important pentru învățătorii de copii. Fie ca Domnul să lucreze la inima copiilor care au auzit Vestea Bună – ea să rămână în inima lor și să îi conducă la mântuire.“ (F.)

„Într-adevăr, lecțiile sunt o mare binecuvântare și pentru mine și pentru copiii cu care lucrez.“ (J.)

Acestea sunt câteva dintre încurajările pe care le-am primit de la cei cărora le-am trimis ultima  scrisoare de rugăciune. M-am bucurat să le citesc și să știu că materialele sunt folositoare. Lucrez cu plăcere la materiale și Îl laud pe Domnul pentru privilegiul pe care îl am de a lucra pentru El.

Ieri însă n-am mai putut să lucrez.

Ieri însă n-am mai putut să lucrez. „Semnele de oboseală“ pe care laptop-ul a început să le dea cu câteva luni în urmă s-au accentuat mult. Abia dacă mai pot să deschid fișierele.

Screen Shot 2021-08-27 at 10.28.20

Proiectele așteaptă … și eu aștept. Mă rog ca Domnul să facă posibilă schimbarea lui cât mai curând, ca proiectele începute și altele care vor mai urma să poată fi duse la bun sfârșit, și învățătorii și copiii să se bucure de materiale noi.

Vă mulțumesc tuturor celor ce veți susține acest proiect, în orice fel! Fiți binecuvântați!

Cu apreciere, Magdalena Piu


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.