This Campaign has ended. No more donations can be made.

Erika - proiect vara - 2023

Lucrare de vară 2023 – cu Erika

100%

Ca în fiecare an, vara este plină de programe și activități evanghelistice pentru copii ...

Ca în fiecare an, vara este plină de programe și activități evanghelistice pentru copii (tabere rezidențiale, tabere de zi, Evanghelizări de 5 zile, evanghelizări în aer liber etc.). Pe lângă aceste programe obișnuite,  anul acesta județul Cluj găzduiește proiectul „Vestea Bună pentru România“.

Deoarece organizarea acestei proiect necesită foarte mult timp, inițial m-am gândit să nu mai organizăm la fel de multe activități de vară ca în anii trecuți. Dar planurile mele nu s-au potrivit cu planurile copiilor și ale părinților lor. Copiii din toate locurile în care am organizat programe anii trecuți, doresc să nu-i uităm nici anul acesta.

Cu multă înțelepciune și sub călăuzirea lui Dumnezeu am refăcut, din nou, planurile de vară. Astfel, anul acesta în județul Cluj vom avea câteva tabere (de zi și rezidențiale), evanghelizări în aer liber, cursul „Instruirea Misionarilor de Vară“ și proiectul „Vestea Bună pentru România“.  

Să ne rugăm ca planurile noastre de vară să coincidă cu planurile lui Dumnezeu. Să ne rugăm, totodată, și pentru acoperirea tuturor nevoilor financiare, astfel încât aceste planuri să devină realitate, spre slava lui Dumnezeu și mântuirea copiilor din județul Cluj.

Roagă-te împreună cu noi, și, dacă Dumnezeu îți vorbește, dăruiește și tu pentru a acoperi nevoia financiară de 15.000 lei. Te invit să lucrăm împreună pentru a binecuvânta copiii din județul Cluj.

Cu recunoștință, Erika