This Campaign has ended. No more donations can be made.

Anca - May 2023

Lucrare de vară 2023 – cu George & Tatiana

100%

Cuvântul lui Dumnezeu este plin de putere… Am văzut cu ochii noștri cum Dumnezeu schimbă vieți.

În Evrei 4:12 citim: „Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu și lucrător“. Pentru unii, aceste cuvinte pot părea frumoase și inspiratoare, dar doar o simplă teorie. Noi cunoaștem teoria, dar am văzut cum se aplică ea în viața copiilor și adolescenților din județul nostru.

Un profesor de la o școală ne-a spus: „Cuvântul lui Dumnezeu chiar a făcut diferența în viața copiilor din școala noastră“. Evrei 4:12 nu este doar o teorie. Este un mare adevăr, ceva uimitor! Cuvântul lui Dumnezeu chiar schimbă vieți! Îți mulțumim că investești în viața copiilor din țara noastră, astfel încât ei să poată auzi Cuvântul lui Dumnezeu.

Se apropie vara și suntem foarte recunoscători lui Dumnezeu pentru copiii și adolescenții pe care ni i-a încredințat.

Roagă-te împreună cu noi pentru următoarele planuri de vară:

  • Excursii de o zi pentru copiii de la Grupurile Vestea Bună care nu pot participa la o tabără (din diverse motive). Vrem să le arătăm că și ei sunt cu adevărat speciali.
  • O tabără de zi cu LEGO
  • 2 tabere rezidențiale – cel puțin 20 de copii vor avea nevoie de sponsorizare completă pentru tabără, iar alți câțiva vor avea nevoie de sponsorizare parțială.
  • Evanghelizări de 5 Zile în diverse locuri din județ, mai ales pentru copii care nu au auzit niciodată Evanghelia.

Un profesor de la o școală ne-a spus: „Cuvântul lui Dumnezeu chiar a făcut diferența în viața copiilor din școala noastră“. Evrei 4:12 nu este doar o teorie. Este un mare adevăr, ceva uimitor! Cuvântul lui Dumnezeu chiar schimbă vieți!

Acest proiect ne va ajuta să transformăm planurile de mai sus în realitate. Te invităm să ni te alături astfel încât, ÎMPREUNĂ, să facem ca această vară să fie una cu totul specială și memorabilă pentru sute de copii.

Și anul acesta pășim cu încredere în vară, știind că Cuvântul lui Dumnezeu este viu și lucrător. Ne așteptăm ca El să facă lucruri mărețe.

Îți mulțumim că ne ești alături în lucrarea lui Dumnezeu.

George & Tatiana Anca

Lucrători AMEC în județul Dâmbovița