This Campaign has ended. No more donations can be made.

Moldova - project 2023

Lucrare de vară 2023 – în Republica Moldova

16%

„Trebuie să vestesc Evanghelia Împărăției și în alte cetăți, fiindcă pentru aceasta am fost trimis.“ Luca 4:43

Dumnezeu are o lucrare specială de făcut în Republica Moldova și anume aceea ca toți copiii să audă despre El, măcar o singură dată; să audă Evanghelia completă, așa cum trebuie să o audă oricine ca să fie mântuit! Slăvim pe Dumnezeu pentru fiecare lucrător și voluntar AMEC din această țară, care, zi de zi, săptămână de săptămână, duce Evanghelia cu credincioșie la mulți copii.

Vara este o ocazie minunată în care mulți colegi din Moldova au posibilitatea de a se întâlni cu copiii în tabere de zi, tabere rezidențiale, la Evanghelizări de 5 zile, prin distribuiri de broșuri creștine etc.  

Acest proiect vine în sprijinul celor care vor merge la copiii din raioane (județe) noi, cu  Evanghelia și cu ceva dulce pentru copii. Ne bucurăm mult să împlinim dorința pe care a avut-o Mântuitorul nostru cât a fost pe pământ (Luca 4:43), exprimată chiar la începutul lucrării Sale și nu spre finalul ei, după cum înțelegem din context. La fel și noi, la început de lucrare în această țară – Republica Moldova – dorim să ne asemănăm cu El, să mergem în locuri noi, să provocăm mulți învățători de aici să meargă și la alți copii, care nu au mai auzit Evanghelia.

Implicarea noastră în acest proiect va fi o mare încurajare pentru credincioșii de peste Prut!

Costul pentru această lucrare este de 32.000 lei.

Pe urmele Mântuitorului, împreună cu dumneavoastră,

Teo & Ramona Ene