Dobos camp -June 2024

Lucrare de vară 2024 – cu Mitru & Ica

12%

Vă rugăm să nu încetați să le oferiți copiilor posibilitatea de a învăța despre Dumnezeu!

Mulți dintre copiii care merg în tabără știu că nu ar fi putut participa dacă nu ar fi existat niște „sponsori“ generoși. Ei sunt foarte recunoscători lui Dumnezeu că le-a purtat de grijă prin intermediul acestor oameni speciali. Anul trecut, i-am rugat pe copii să scrie un mesaj pentru cei care au trimis donații pentru ca ei să poată participa la tabără. O fetiță, S., a scris următoarele:

„Sunt atât de recunoscătoare că nu ați uitat de noi! Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru ceea ce faceți. Vă rog să nu încetați să le oferiți copiilor posibilitatea de a învăța despre Dumnezeu.“ Și apoi a continuat spunând că ar fi bine ca cei care au donat să vină și ei să vadă cum e în tabără – chiar dacă exercițiile de înviorare de dimineață sunt cam obositoare!

Mesajul lui S. este pentru toți – cei care organizează tabăra, cei care se roagă, cei care dăruiesc, cei care gătesc, cei care asigură transportul, cei care ajută ca voluntari în timpul săptămânii de tabără etc. Este nevoie de toată lumea, iar mesajul ei merită repetat: „Vă rugăm să nu încetați să le oferiți copiilor ocazia de a învăța despre Dumnezeu“.

„A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. Mi-am pus încrederea în Domnul Isus Hristos. Pentru mine chiar a meritat să vin în această tabără!“  

„Mulțumesc că ați plătit ca eu să merg în tabără. L-am întâlnit pe Dumnezeu aici.“

„Mulțumesc pentru un pat și haine curate. Mulțumesc că am avut voie să mănânc până m-am săturat. Această săptămână a fost un vis devenit realitate pentru mine.“

Anul acesta am planificat din nou tabere de vară și foarte puțini dintre copii au mijloacele financiare necesare pentru a putea participa. Privim spre Dumnezeu și vă împărtășim această nevoie în numele lor. Haideți să facem ca această vară să conteze pentru mai mulți copii.

Haideți ca în vara lui 2024 să ne unim și să facem exact ceea ce a spus S. cu atâta înțelepciune: să nu renunțăm să le spunem copiilor despre Dumnezeu. Tabăra este o ocazie excelentă de a-i învăța pe copii despre Dumnezeu.

Dacă Domnul vorbește inimii tale și-ți dă dorința de a contribui la acoperirea costului taberelor, roagă-te și dăruiește pentru strângerea sumei necesare (aproximativ 20.000 de lei).

Doboș Mitru & Ica, lucrători AMEC în județul Arad

VREAU SĂ AJUT