This Campaign has ended. No more donations can be made.

fam. Costea

Lucrarea de primăvară cu familia Costea

18%

Dăm slavă Domnului că au trecut 4 ani de când ne implicăm ca familie în lucrarea de evanghelizare a copiilor din județul Hunedoara.

Pe lângă lucrarea personală pe care o avem printre copiii și adolescenții de la grupurile la care mergem săptămânal, avem oportunitatea să slujim și învățătorilor din județ prin întâlniri de instruire și de organizare a diverselor lucrări care se desfășoară pe parcursul anului.

Planurile noastre pentru primăvara aceasta:

  • 8 martie – Proiect de evanghelizare pentru femei (ținta 5000 de femei din județ să primească broșura pregătită special pentru această ocazie). În orașul nostru, Călan, vom organiza împreună cu tinerii bisericii un eveniment în centrul orașului, așa cum am obișnuit în ultimii ani. Ne dorim ca 2000 de femei să primească un mic dar care să le amintească de dragostea lui Dumnezeu.
  • Două seminarii de instruire (Călan – martie/aprilie și Valea Jiului – mai/iunie). Ne rugăm pentru 50 de tineri care să se instruiască și să deschidă Grupuri Vestea Bună noi.
  • Proiectul Pentru Fiecare Copil – ediția de Paște. Ne rugăm să putem organiza 10 grupuri de copii în cadrul cărora să-L vestim pe Păstorul cel Bun, Domnul Isus. De asemenea, ne rugăm ca 25 de biserici din județ să se alăture proiectului la fel ca în luna decembrie.

Mărturii: Mă bucur că putem participa la un curs. La noi în biserică suntem doar câțiva învățători instruiți de AMEC. Vrem să lucrăm cu copiii la Școala duminicală, iar la vară să organizăm evanghelizare cu copiii în orașul nostru. Instruirea ne va ajuta foarte mult.  (O învățătoare din Valea Jiului)

 

Eu nu am primit niciodată cadou de 8 Martie, ne-a spus o doamnă în vârstă căreia i-am oferit un mic dar cu ocazia Zilei femeii.

Ne rugăm ca lucrarea din județ să crească în urma instruirilor și a proiectului de Paște. Fie ca mulți copii să aibă ocazia să-L cunoască personal pe Păstorul cel Bun, Domnul Isus.

Ne bucurăm de credincioșii care ne sunt alături prin rugăciune și încurajare. De asemenea, Dumnezeu a pus alături de noi oameni dragi care dăruiesc lunar pentru lucrare. Cu toate acestea, cheltuielile nu sunt acoperite în întregime.

Cheltuielile de lucrare pentru lunile martie, aprilie și mai se ridică la 20 000 lei.

Roagă-te și tu pentru evanghelizarea copiilor din județul Hunedoara și dăruiește pentru a face posibilă acoperirea tuturor celor necesare lucrării (cheltuieli pentru transport, pregătire pentru grupurile de copii, proiectul de Paște, cele două cursuri de instruire).

fam. Costea