Lucrarea_de_primăvară_project1

Lucrarea de primăvară, cu Ionuț și Mădălina

3%

1 Timotei 2:4 (Dumnezeu) voiește ca toți oamenii să fie mântuiți și să vină la cunoștința adevărului.

Ceea ce Pavel spunea lui Timotei despre inima și dorința lui Dumnezeu aproximativ 2000 de ani în urmă, este valabil și astăzi, în timpurile noastre. Același Dumnezeu dorește mântuirea copiilor din județul Timiș.

Statornicia Lui în această privință ne împinge să lucrăm pentru El, făcându-L cunoscut, prin orice mijloace, cât mai multor copiii din județul nostru.

Te invităm să faci lucrul acesta împreună cu noi, luptând în rugăciune cu și pentru noi și dăruind pentru completarea proiectului.

Iată două dintre planurile noastre, pentru martie și aprilie, pentru ca mai mulți copiii să audă, înțeleagă și să citească despre Mântuitorul meu și al tău:

pentru încurajarea evanghelizării copiilor din afara Bisericii, organizăm un curs de instruire special, numit Predând Eficient Copiilor 1, pentru estul județului (detalii aici: https://timis.ameccef.org/pec1_rachita/), în luna martie.

pentru copiii la care nu reușim deocamdată să ajungem cu programe evanghelistice, pregătim distribuirea a cel puțin 5000 de broșuri, pentru mai multe comune din nordul județului Timiș, în luna aprilie (detalii aici: https://timis.ameccef.org/evenimente/ziua-misionarilor-de-hartie/)

Planurile sunt mult mai multe, iar prin fiecare ne dorim să spunem despre această dorință a lui Dumnezeu de a oferi mântuire copiilor care cred cu adevărat în Fiul Său, Isus Hristos.

(Dumnezeu) voiește ca toți oamenii să fie mântuiți și să vină la cunoștința adevărului.

Cu apreciere,

Ionuț și Mădălina Mateescu

VREAU SĂ AJUT