This Campaign has ended. No more donations can be made.

Loghin - 1

Lucrarea de vară 2021– judeţul Neamţ

100%

„Purtați-vă cu înțelepciune față de cei de afară; răscumpărați vremea.“ Coloseni 4:5

Mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu, Stăpânul cel bun, care ne-a răscumpărat și S-a îndurat de noi și în acest an.

Privind la anul trecut ne aducem aminte de restricțiile ce au avut loc, fapt ce a făcut ca unele dintre planurile noastre să fie anulate. Dar în acest an ni s-au deschis multe uși pentru Cuvânt și avem nevoie să vă rugați pentru noi ca să vestim Evanghelia cu toată râvna.

Cuvântul ne îndeamnă să ne purtăm cu înțelepciune față de cei de afară. O modalitate de a împlini această poruncă este să folosim timpul și posibilitățile pe care le avem pentru a vesti Evanghelia copiilor.

Neamt - Loghin 2

Tabere 2021

Prin urmare, în timpul acestei veri, vrem să ducem Vestea Bună a împăcării organizând mai multe activități pentru copii: participarea cu două grupuri de copii la două tabere rezidențiale, organizarea a două tabere de zi pentru copiii rromi din comunele Vânători și Humulești, și organizarea a două evanghelizări de cinci zile în comunele Rădeni și Girov.

„Este prima dată când merg în tabără. Am fost curioasă cum este. Mi-a plăcut la orele de părtășie.“

„Dumnezeu mi-a vorbit în această săptămână că trebuie să îmi schimb atitudinea, să mă supun și să citesc Cuvântul Lui.

Pentru a acoperi cheltuielile legate de transport, taxele pentru tabăra rezidențială și mesele servite de copii în taberele de zi avem nevoie de suma de 6.000 de lei.

Domnul să ne ajute ca acest timp să fie unul răscumpărat, folosit cu înțelepciune pentru slava Lui și pentru mântuirea multor copii.

Loghin Laurenţiu & Anca – judeţul Neamţ


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.