Mateescu - 1

Lucrarea de vară 2022 cu Ionuț & Mădălina

1%

„Tot așa, nu este voia Tatălui vostru din ceruri să piară unul măcar din acești micuți.“ Matei 18:14

Dorința și inima Tatălui nostru din ceruri pentru copiii din județul Timiș este ca fiecare să ajungă să-L cunoască pe Dumnezeu în viața lor ca Tată. În această vară vrem să ajungem și noi, ca familie, la o parte din acești copii, împreună cu voluntarii din zonă, ca să le spunem care este voia Tatălui.

Ușile deschise ...

Ușile deschise pentru evanghelizare în județul nostru vor crea ocazii pentru copiii pierduți să audă despre dragostea Tatălui, fie că este vorba de evanghelizări în aer liber, distribuire de broșuri evanghelistice, tabere sau întruniri speciale cu copiii în următoarele luni.

Pe lângă amplul proiect de evanghelizare a copiilor în aer liber, „Vestea Bună pentru România“, Timiș 2022, (pentru care poți dărui AICI) ne-am planificat și alte întâlniri cu copiii în mai multe localități din județul Timiș. Vom da o mână de ajutor câtorva biserici pentru a se întâlni cu copiii în aer liber, vom organiza o tabără de copii la Sibiu, la centrul AMEC și vom continua distribuirile de tractate pentru a ajunge la 200.000 de broșuri distribuite în județul Timiș în vara aceasta.

Mateescu 2

Te încurajăm să te rogi pentru copiii pierduți din județul Timiș, ca ei să înțeleagă dragostea Tatălui pentru ei și să dorească intrarea în familia Lui.

Te încurajăm să te rogi pentru copiii pierduți din județul Timiș, ca ei să înțeleagă dragostea Tatălui pentru ei și să dorească intrarea în familia Lui.

Te încurajăm să dăruiești pentru aceste proiecte de evanghelizare. Nevoia financiară pentru aceste proiecte locale este mare, dar Tatăl din cer lucrează prin oamenii Lui pentru acoperirea acestor cheltuieli.

Cei 20.000 de lei ne vor permite organizarea diferitelor evenimente locale de evanghelizare, deplasarea pentru încurajarea învățătorilor pentru a participa la „Vestea Bună pentru România“, Timiș 2022, organizarea cursurilor de instruire locale și altele.

Oare câți copii din Timiș vor putea spune la finalul verii, ca urmare a implicării tale în aceste proiecte: „Tatăl meu care ești în ceruri“?

 

Ionuț & Mădălina Mateescu


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT