Proiect - fam. Babuta

Tabăra copiilor de la sate – cu Lică si Oli

100%

Când mergem în tabără?

Este cea mai des auzită întrebare a anului! Începând din ianuarie, copiii de la grupurile Vestea Bună ne întreabă: Când mergem în tabără?” Este evenimentul cel mai aşteptat şi cumva, nu vrem să îi dezamăgim. Când vedem cât de mult îşi doresc, ştiind că tabăra este ocazia minunată ca ei să se apropie de Dumnezeu, vrem să facem tot ce ne stă în putinţă să organizăm pentru ei o tabără care să le influenţeze viaţa pentru veşnicie.

Când?

Anul acesta, cu greu am găsit răspunsul acestei întrebări. Dar Dumnezeu ne-a pregătit şi locul şi data: ultima săptămână din iunie. Am început să facem planuri pentru a lua în tabără 40 de copii şi preadolescenţi de 11-14 ani, din satele în care lucrăm.

Cum să trăiesc în lume, dar să nu fac parte din ea? Cum să am inima şi mintea concentrată asupra lui Dumnezeu, într-o relaţie strânsă cu El? Copiii au nevoie să ştie răspunsul la aceste întrebări.  Ne rugăm ca Dumnezeu să folosească lecţiile biblice pentru a vorbi fiecăruia dintre ei.

camp - Lica Oli

Toţi copiii pe care dorim să îi luăm în tabără nu îşi permit să plătească costul total, o parte dintre ei reuşind să acopere o mică sumă din acesta.  Majoritatea fac parte din familii cu salarii foarte mici, iar suma de 400 de lei necesară participării unui copil, poate fi o povară financiară prea mare pentru ei. Ca partea financiară să nu fie o piedică în participarea lor, doriţi să luaţi în considerare să îi ajutaţi să ajungă în tabără?  

Suma totală necesară acestui proiect este de 18.000 lei

Aceasta acoperă:

• Sponsorizarea totală sau parţială a unui număr de 40 de copii care să participe în tabără (cazare şi mâncare)

•  Cheltuieli cu transportul

• Cheltuieli de lucrare în zonă, înainte şi după tabără

Dumnezeu să vă răsplătească dărnicia!

Lică şi Oli Băbuţă

Lucrători AMEC în judeţul Sibiu


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT