Kovacs - project 2024

Lucrarea de vară 2024 cu Barna & Judith

12%

„Last minute!“

Agențiile de turism ne-au învățat să apreciem ofertele lor de „nerefuzat“. Luni întregi așteptăm să vină vacanța de vis la un preț convenabil. Dacă ratăm cumva ocazia, rămânem cu o oarecare părere de rău.

Planificând lunile de vară, ne întrebam dacă nu cumva va fi ultima oportunitate pentru unii copii să participe într-o tabără creștină, la o Școală Biblică de Vacanță sau să primească o broșură despre calea mântuirii pe înțelesul celor mici. Oare o să ne pară rău dacă vom rata ocazia de a împărtăși Evanghelia Domnului Isus vara aceasta?

Ca să nu avem păreri de rău, dorim să organizăm două tabere rezidențiale, una pentru 40 de copii si cealalta pentru 40 de adolescenți. Vom avea și trei programe de tabără de zi pentru copii și adolescenți romi, o tabără pentru tineri romi și o săptămână de evanghelizare într-o comună în care o mămică tânără s-a întors recent la Domnul. Prin lucrarea noastră, ea a auzit Evanghelia încă din copilărie.

Ar fi frumos să participați împreună cu noi la unele dintre aceste programe, dar știm că nu puteți. Totuși, deoarece suntem angajați într-o luptă spirituală, vă invităm să ne purtați în rugăciune. Pe lângă aceasta, avem nevoie și de sprijin financiar. Toate aceste programe au nevoie de sponsorizare. Dar sufletul unui copil valorează mai mult decât toată bogăția acestei lumi. Dumnezeu să vă răsplătească dărnicia!

Barna & Judith Kovacs, județul Satu Mare

Suma totală necesară finalizării proiectului de vară este de 15.000 RON

VREAU SĂ AJUT