Brezoaie proiect 2024

Lucrarea de vară 2024 cu Cosmin & Tatiana

0%

„Nu voi uita niciodată locul acesta“, ne spun adesea persoane care în copilărie au venit în tabără, iar acum sunt adulți dedicați Domnului.

Tabăra este locul pe care copiii nu îl uită. Tabăra este un timp în care dorim să insuflăm copiilor cunoaștere și dragoste de Dumnezeu. În tabără interacționăm cu copiii, trăim ceea ce îi învățăm și ne dorim ca Duhul Sfânt să le schimbe inima.

Anul acesta avem în plan două săptămâni de tabără. Ne rugăm să poată participa aproximativ 80 de copii. Unii dintre ei au nevoie de ajutor financiar pentru a putea veni. Credem că Domnul Se va îngriji, prin oamenii Lui, ca aceste planuri de tabără să devină realitate.

Un alt mod în care dorim să insuflăm copiilor cunoaștere și dragoste de Dumnezeu este prin instruirea învățătorilor (avem deja planificate 3 cursuri de instruire diferite). Credem că învățătorii instruiți pot inspira copiii cu care lucrează, de aceea nădăjduim în Domnul pentru ajutor.

Prin implicarea noastră în Proiectul Vestea Bună pentru România, evanghelizări de vară și distribuiri de broșuri, ne dorim să-i ajutăm pe copii să Îl cunoască pe Domnul.

Mașina pe care o folosim este o mare binecuvântare și merge foarte bine, dar trebuie să o întreținem. Pentru aceasta avem nevoie să cumpărăm cauciucuri de vară și să facem schimbul de ulei și distribuție.

Cheltuielile estimate pentru tabere, instruiri, programe de evanghelizare, întreținerea mașinii, călătorii, și altele se ridică la aproximativ 30.000 lei

Dorim să îndreptăm inima copiilor spre Dumnezeu prin toate activitățile care ne stau înainte în lunile care urmează. Vrei să ne ajuți și tu la împlinirea acestui scop?

Cosmin și Tatiana Brezoaie

VREAU SĂ AJUT