Leonte

Lucrarea de vară 2024 cu Daniel și Carmen

0%

Rezultatele sunt în mâna Lui, dar ce binecuvântare că, uneori, El ne îngăduie să le vedem încă de acum!

Vacanța de vară este o ocazie bună să organizăm întâlniri și programe pentru copiii. Cu ajutorul lui Dumnezeu, ne pregătim să organizăm și vara aceasta Evanghelizări de 5 Zile sau de 3 Zile, tabere și distribuiri de broșuri.

Recent, o adolescentă care a participat la una dintre taberele noastre ne-a scris: „Hristos a înviat! Vă mulțumesc pentru slujirea și dragostea cu care mi-ați vestit Cuvântul lui Dumnezeu în tabără, ajutându-mă să Îl cunosc pe Dumnezeu așa cum este El și copleșindu-mă cu dragostea Lui, după ultimii ani de neliniște si frământări. Vreau să vă împărtășesc cu bucurie decizia mea de a intra în familia lui Dumnezeu,  și vă invit să participați atunci când se va organiza botezul. Vă îmbrățișez cu drag!“

Ce bucurie să putem vedea încă de aici rezultatele lucrării pe care o facem cu ajutorul lui Dumnezeu și al celor care se roagă pentru noi și ne susțin. Te invităm să ne fii alături în continuare, sprijinind lucrările din vara aceasta. Implicarea ta ne va ajuta să acoperim o parte din nevoile salariale, din costurile deplasărilor și alte cheltuieli. Mulțumim.

Dumnezeu să te binecuvânteze!

Daniel & Carmen

VREAU SĂ AJUT