Florina - project 2024

Lucrarea de vară 2024 cu Florina

9%

Copiii vor să meargă în tabără și vara asta! Îi putem ajuta?

O fetiță de la unul din Grupurile Vestea Bună m-a întrebat: „Anul acesta ne mai luați în tabără? Mi-a plăcut tare mult anul trecut și am multe amintiri foarte frumoase. Mi-ar plăcea să vină și prietena mea – sigur s-ar bucura și ea!“

Iată un adevăr incontestabil – copiilor le place foarte mult să meargă în tabără. Apoi, după tabără, se întorc acasă cu multe amintiri frumoase, cu prietenii noi, dar și cu mesajul minunat al Evangheliei care le poate transforma viața.

Prin harul lui Dumnezeu putem să-I slujim împreună și să facem planuri împreună.

Cu ajutorul Domnului, aș vrea ca și vara aceasta să pot ajuta copiii să meargă în tabără. Deoarece sunt mulți copii, voi organiza și tabere de zi și Evanghelizări de 3 Zile, astfel încât fiecare copil să aibă ocazia de a-și face amintiri frumoase ascultând mesajul Evangheliei.

Împreună cu voluntarii, am estimat că vom avea nevoie de 7.000 de lei pentru acoperirea costurilor implicate în asigurarea transportului, a mâncării, a dulciurilor și a materialelor.

Vă mulțumim din inimă că ne ajutați să creăm amintiri, să împlinim vise și să ducem mesajul minunat al Evangheliei la mulți copii. Cu siguranță ne vom bucura împreună de modul în care Dumnezeu lucrează în viața băieților și fetelor de la Grupurile Vestea Bună.

Vă mulțumim „pentru parte pe care o luați la Evanghelie“ (Filipeni 1:5).

Cu dragoste,

Florina

VREAU SĂ AJUT